to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:38 | 02.05.2013

Πολιτική

Το Defencenet.gr στηρίζει τον... macho χρυσαυγίτη - «Πρώτο Θέμα» οι δηλώσεις Μιχαλολιάκου στο έτερο δημοκρατικό site

Ή πως να εξαφανίσεις ένα περίστροφο που χαλάει την ελληνοπρεπή σου ιστορία


Πιστό στα ιδεώδη του.. ελληνοπρεπούς ανδρισμού, το γνωστό πολεμοκάπηλο site αποθεώνει τον Γερμενή αποσιωπώντας ότι οπλοφορούσε. Το protothema.gr υιοθετεί τη γραμμή Μιχαλολιάκου για το θέμα με συνέντευξη 5 παραγράφων και ευνοϊκό τίτλο στα κεντρικά θέματα.

Το γνωστό μιλιταριστικό site defencenet.gr, όχι μόνο δεν άκουσε τίποτα για την οπλοφορία του βουλευτή (!) Γερμενή αλλά αναδεικνύει τον… αντρισμό (όπως τον καταλαβαίνουν οι συντάκτες ενός τέτοιου site) του χρυσαυγίτη αναφέροντας (σε κεντρικό μάλιστα θέμα) την υποτιθέμενη φράση του Γερμενή προς τον Καμίνη: «Αν ήσουν άντρας θα σε χτυπούσα με γροθιά, αλλά ούτε αυτό δεν αξίζεις»(!). 

Για το defencenet, ο τραμπούκος νεοναζί, όταν πήγε «να διατυπώσει τις ενστάσεις του» (sic) για την απαγόρευση του χρυσαυγίτικου συσσιτίου,  «εξυβρίστηκε σκαιότατα από το Γ.Καμίνη με αποτέλεσμα ο τελευταίος  (σσ ο Γερμενής)να αντιδράσει ρίχνοντας μια ανάποδη στο πρόσωπο του δημάρχου». Toυ έριξε απλώς ένα χαστούκι, «γιατί δεν τον θεωρεί άντρα», όπως αποκαλύπτει το φιλοχρυσαυγίτικο site. Και η πανηγυρική κατάληξη, όπως μόνο το συγγραφικό ταλέντο των συντακτών του defencenet θα την κατέγραφε: «Ο δήμαρχος με τις δαχτυλιές από το χαστούκι του Γερμενή αποτυπωμένες στο πρόσωπο του αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι». Θρίαμβος!

Για να λέμε δηλαδή τα πράγματα με το όνομά τους, καλά του έκανε του «φλώρου» ο macho ναζιστής. Βέβαια, το περίστροφο που αποπειράθηκε να βγάλει ο «βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου» (sic) κάπου χάθηκε ανάμεσα στα χιλιάδες οπλικά συστήματα με τα οποία καταπιάνεται το «τμήμα ειδήσεων» του defencenet.

Παρ’ όλο βέβαια το φόρτο με τα γεωπολιτικά ζητήματα και τα θέματα Εθνικής Άμυνας, το ίδιο site πρόλαβε σήμερα να μας ενημερώσει ότι «τα ΜΑΤ μπλόκαραν το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής», χαρακτηρίζοντας τον Καμίνη «δήμαρχο των τζαμιών» και χρησιμοποιώντας τη γνωστή εμφυλιοπολεμική και ακροδεξιά ρητορική. 

Βάσει της ίδια ρητορικής, η νεοναζιστική συμμορία του Γερμενή και των άλλων οπλοφόρων τραμπούκων, χαρακτηρίζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση «εθνικό κόμμα» από το defencenet.gr (το οποίο μάλιστα χρησιμοποιεί το «Λαϊκός Σύνδεσμος» και όχι το «Χρυσή Αυγή» όταν αναφέρεται στους νεοναζί) και ίσως το μόνο κόμμα που έχει… θέσεις για τα ζητήματα «εθνικής ασφάλειας» και «εθνικής ανεξαρτησίας». 

Να υποθέσουμε ότι και οι ταγματασφαλίτες μοχθούσαν για την ανεξαρτησία της πατρίδας και το πραξικόπημα των χουντικών εναντίον του Μακαρίου ήταν μια «εθνική στάση» σαν αυτή που και οι πολιτικοί επίγονοι του ναζιστικού και ακροδεξιού συρφετού θα τηρήσουν σε ανάλογες περιπτώσεις;

Το «Πρώτο Θέμα» στη γραμμή Μιχαλολιάκου: «Αν ο Καμίνης τολμά, ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη»

Το «Πρώτο θέμα», γνωστό για την συχνή αβάντα στην ατζέντα και την ορολογία των νεοναζί,  έσπευσε να φιλοξενήσει αναλυτικές δηλώσεις του Ν. Μιχαλολιάκου, με απειλές κατά Καμίνη στο γνωστό χρυσαυγίτικο στιλ «βγες να περπατήσεις μόνος στην Αθήνα, να δεις τι θα πάθεις». 

* Η φωτογραφία είναι από το θέμα του defencenet και αποδίδει ανάγλυφα το ύφος και την αισθητική των «ελληνόψυχων» συντακτών του

Διαβάστε σχετικά: Η φιέστα μίσους της Χρυσής Αυγής και οι τραμπουκισμοί του βουλευτή της Γερμενή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)