to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:58 | 18.06.2013

Πολιτική

Δε θέλει μαθηματικά, είναι τα κανάλια της διαπλοκής λυσσασμένα για μνημόνια και Σαμαρά

Πανικόβλητοι τρέχανε χθες νεοδημοκράτες, εκδότες και καναλάρχες μόλις ξεκίνησε η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στη χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για τη δημοκρατία και είδαν τα πρώτα πλάνα του κόσμου στο Σύνταγμα.


Τουλάχιστον 20.000 κόσμος σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση, τριπλάσια σε όγκο από την περσινή προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, διαμόρφωνε μία πολύχρωμη αλλά και επιβλητική εικόνα, η οποία έσπειρε τον πανικό στα κανάλια της διαπλοκής και τη ΝΔ. 

Αυτή την εικόνα δεν άντεξαν όλα τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία σταμάτησαν τη ζωντανή μετάδοση της ομιλίας δείχνοντας το μέγιστο ένα δεκάλεπτο. 

Τα βίντεο της συγκέντρωσης: 

Όμως, δεν έφτανε μόνο αυτό. Δεν έφτανε μόνο το να μην δείξουν την συγκέντρωση. Έπρεπε και να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να παρουσιάσουν την κοσμοσυρροή στο Σύνταγμα ως τη βόλτα κάποιων λίγων φίλων. 

Παλιά τους τέχνη κόσκινο, βέβαια. Τόσες και τόσες ογκώδεις διαδηλώσεις τα τελευταία χρόνια του μνημονίου έκρυψαν. Γιατί να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να κρύψουν και μία εντυπωσιακή και μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ; 

Μόλις προχθές άλλωστε κυκλοφορούσανε τα απεργοσπαστικά φύλλα τους, επικαλούμενοι την ελευθερία της έκφρασης. Πώς βγαίνει ο Αντώνης Σαμαράς που διόρισε κάθε μπατζανάκη από την Καλαμάτα στο Μουσείο της Ακρόπολης και μετά μιλάει για την Ελλάδα της αριστείας και της αξιοκρατίας; Η ίδια πρακτική και από τα κανάλια της διαπλοκής που επικαλούνται την ελευθερία της έκφρασης και εννοούν την χειραγώγηση, τη διαστρέβλωση και τη λογοκρισία.  

Εδώ και μία πανοραμική φωτογραφία 360 μοιρών 

Αφού είδατε τις φωτογραφίες με τα 3.000 άτομα της χθεσινής συγκέντρωσης (σύμφωνα με το Βήμα), ακολουθεί και το «επιτόπιο ρεπορτάζ» του Άδωνι Γεωργιάδη που φωτογράφιζε εκεί που δεν υπήρχε συγκέντρωση, τα «419 άτομα» της ομιλίας Βενιζέλου πέρυσι στο Σύνταγμα, καθώς και υλικό από την περσινή φιέστα-φιάσκο της ΝΔ: "Μείναμε μόνοι, Αντώνη". 

Ο κλόουν την ακροδεξιάς, Άδωνις Γεωργιάδης φωτογραφίζει την Αμαλίας (μόνο που η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στη Φιλελλήνων) 

Embedded image permalink

Αν στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπατε 3.000 άτομα σύμφωνα με τη ΝΔ και τους ακόλουθους παπαγαλίσκους των σκληρών μνημονιακών κυβερνήσεων, στην αμέσως παρακάτω από την περσινή προεκλογική ομιλία του Βενιζέλου στο Σύνταγμα, πόσους βλέπετε;

 

 

Και παρακάτω η περσινή προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα: "Μείναμε μόνοι, Αντώνη!" 

Με καγκελάκι 

 

***Και επειδή η βλακεία εκτός από άπειρη, είναι και ανίκητη, αναφέρουμε και ένα αυτονόητο: Το παρακάτω tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Βαγγέλη Διαμαντόπολου είναι ΕΙΡΩΝΕΙΑ, Ε-Ι-Ρ-Ω-Ν-Ε-Ι-Α! 

 Δεν είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ: ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ: Ο ΔΟΛ απέκρυψε την εικόνα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης στο Σύνταγμα. «Περαστικά σας κύριε Ψυχάρη»!

Και η χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα: κ. Σαμαρά τελειώσατε! Ο χρόνος της τρικομματικής τελείωσε! Η δημοκρατία θα νικήσει! 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)