to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:36 | 24.01.2023

Πολιτική

Δ. Τζανακόπουλος: «Να δει ο κόσμος τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ»

Τρεις εναντίον ενός στο πρωινό πάνελ του ΣΚΑΪ, αφού οι δύο δημοσιογράφοι, ως υπερασπιστές του υπουργού Υγείας και οιονεί εκπρόσωποι της κυβέρνησης, δεν άφηναν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει


Ένταση επικράτησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», όπου οι Δ. Οικονόμου και Α. Παυλόπουλος είχαν καλεσμένους τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλο και τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη. 

Ειδικότερα, άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου, παρουσία του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση πήγε στη «μικρή Μαρία» στον Έβρο με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να δέχεται ερώτηση για το αν θα ζητήσει συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό.

«Συγγνώμη θα πουν φασίστες όπως ο κ. Πλεύρης που έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν να τους πνίγουμε. Που θα μας πει να ζητήσουμε συγγνώμη. Να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάνατε λάθος για την μικρή Μαρία;» ρώτησε ο Θάνος Πλεύρης με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να απαντά: «Ζήτησε συγγνώμη ο κ. Μηταράκης;».

«Γίνατε κόμμα κατασυκοφάντησης της χώρας, ο πρόεδρος σας έκανε tweet που εξυπηρετούσε τους λαθροδιακινητές, έκαναν μακιγιάζ σε κοριτσάκι για να φαίνεται νεκρό, αυτός είναι ο ανθρωπισμός σας» είπε ο Θάνος Πλεύρης, ενώ ο Δ. Τζανακόπουλος απάντησε αναφερόμενος στην εγκληματική πολιτική των pushbacks και σε παλιότερες δηλώσεις του κ. Πλεύρη ότι για την αποτροπή των προσφυγικών ροών είναι αναγκαίο να υπάρξουν νεκροί. 

Τότε, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής έσπευσαν να παρέμβουν προς υποστήριξη του κ. Πλεύρη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τους αποκαλεί «συνήγορους του Θάνου Πλεύρη» ισχυριζόμενος ότι δεν ρωτήθηκε για φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας όπως η ακρίβεια και οι παρακολουθήσεις. υποστηρίζοντας ότι «με πάτε από τον φράχτη, στη μικρή Μαρία, στον κ. Καλογρίτσα».

Πράγματι, οι δύο δημοσιογράφοι, όπως συνηθίζουν εξάλλου, μιλούσαν εν χορώ μαζί με τον κ. Πλεύρη πάνω στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μη αφήνοντάς τον να απαντήσει και να ακουστεί, ενώ για την υπόθεση Καλογρίτσα, παραδείγματος χάρη, επέμεναν να μιλούν για σακούλες με λεφτά που κατευθύνθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ παραπέμποντας στην ψευδομαρτυρία της γραμματέως Καλογρίτσα, ενώ αποσιώπησαν φυσικά σειρά άλλων καταθέσεων στη δίκη που επιβεβαίωναν ότι δεν υπήρξε η παραμικρή πολιτική πίεση ή παρέμβαση. 

Οι δημοσιογράφοι επέμεναν ότι η υπόθεση της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο και η καταγγελία της γραμματέως Καλογρίτσα είναι τα θέματα της επικαιρότητας, αγνοώντας ό,τι άλλο έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δ. Τζανακόπουλος ρώτησε ευθέως τον Δ. Οικονόμου αν στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία (θυμόμαστε εξάλλου τη συνάντηση του δημοσιογράφου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την προαναγγελία «εξελίξεων») και ο δημοσιογράφος να του απαντά:  

«Είστε κατώτερος του ρόλου σας. Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράζει πιστοποιητικά; Τι να σας πω, λυπάμαι γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο» και να προσθέτει: «Όταν έχετε μάθει να στήνετε ΣΥΡΙΖΑ channel, δεν σας πέρασε το στήσιμο που πήγατε να κάνετε και σας πονάει o ΣΚΑΪ. Θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)