to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:01 | 30.10.2020

Πολιτική

Δ. Τζανακόπουλος: Αποκαλύφθηκε το πολιτικομιντιακό σχέδιο παραγωγής προπαγάνδας σε βάρος ΣΥΡΙΖΑ- Τσίπρα

«Η μομφή στην κυβέρνηση δεν είναι μόνο πολιτική, είναι πλέον και ηθική» τόνισε Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος


Ο γραμματέας της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισήμανε πως «επί 6 μήνες υπουργοί της κυβέρνησης περιφέρονταν αυτοθαυμαζόμενοι ενώ δεν έκαναν τίποτα για να προετοιμάσουν Υγεία, Παιδεία και ΜΜΜ για το δεύτερο κύμα της πανδημίας». Ενδεικτικό των κυβερνητικών προθέσεων είναι – όπως είπε – το γεγονός ότι το 2020 οι δαπάνες Υγείας είναι μειωμένες σε σχέση με αυτές του 2019.

Κατηγόρησε, δε, την κυβέρνηση ότι «αξιοποιεί την κρίση ως ευκαιρία για να επιτύχει την άλωση της αγοράς εργασίας» καθώς ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταυτίζεται με την πολιτική του ΔΝΤ, θέλει τέτοιου είδους μέτρα «ακόμα κι αν δεν πιέζεται από πουθενά».

 

Σε ό,τι αφορά τις οδηγίες του Μαξίμου προς ΜΜΕ που αποκάλυψε χθες «H ΑΥΓΗ», ο Δ. Τζανακόπουλος κατήγγειλε ότι «κατέρρευσε και το τελευταίο πρόσχημα σε ό,τι αφορά της σχέση κυβέρνησης – συστημικών ΜΜΕ, καθώς το ‘λάθος’ των ιστοσελίδων ‘Liberal’ και ‘Πρώτο Θέμα’ αναδεικνύει πως υπάρχει ένα πολιτικομιντιακό κέντρο, που λειτουργεί σαν μια τεράστια μηχανή παραγωγής προπαγάνδας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα».

Τόνισε ότι κανείς δεν πρέπει να αφεθεί μόνος του στην κρίση και «η αντίδραση σε πολιτικές στοχεύσεις και πράξεις πρέπει να πάρει καινούργιες μορφές», ενώ απαιτείται και «θεσμική θωράκιση της κοινωνίας των πολιτών».

Καυτηρίασε, τέλος, τις διαρκείς επικλήσεις της ατομικής ευθύνης, τονίζοντας ότι «η ελληνική κοινωνία έχει επιδείξει υψηλά επίπεδα ευθύνης αλλά η κυβέρνηση προσπαθεί μνησίκακα να ρίξει την ευθύνη για την κατάσταση στους Έλληνες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)