to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:38 | 08.09.2016

πηγή: stokokkino.gr

Πολιτική

Δ. Τρίμης για κατάθεση Κουρτάκη: «Η παλιά διαπλοκή της δεξιάς καταγγέλλεται από όλους τους παράγοντές της»

Την κατάθεση του εκδότη της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και διευθύνοντα συμβούλου του ΡΣ “Παραπολιτικά”, Γιάννη Κουρτάκη, στην εξεταστική επιτροπή της βουλής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, σχολίασε μιλώντας στο βραδινό μαγκαζίνο του ρ/σ «Στο Κόκκινο» και τον Σπύρο Γεράρδη ο δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» και πρώην πρόεδρος της ΕΣΕΗΑ, Δημήτρης Τρίμης.


Όλες οι ειδήσεις που έβγαλε η κατάθεση Κουρτάκη στρέφονται εναντίον τον ανταγωνιστών του, και εναντίον παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας, με έμφαση στον κ. Σαμαρά, για τον οποίο δήλωσε ότι του τηλεφώνησε και του ζήτησε να «κατεβάσει» από την ιστοσελίδα του σταθμού που διοικεί ένα ηχητικό αρχείο, σημείωσε ο Δ. Τρίμης.
 

«Η παλιά διαπλοκή της δεξιάς καταγγέλλεται από όλους τους παράγοντες της, και αυτό είναι ενδιαφέρον για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να προστατευθεί το πολιτικό σύστημα, η δημοκρατία και η κοινωνία» τόνισε στο σχόλιο του ο κ. Τρίμης.


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Τρίμης σχολίασε πως ο κ. Κουρτάκης δεν είναι καθόλου αφελής στις δηλώσεις του. «Βάζει βόμβες στο έως τώρα θεμελιωμένο σύστημα διαπλοκής. Εμφανίζεται ως πρωτομάστορας της κάθαρσης, δεν εξηγεί πως πήρε ο ίδιος από το ΚΕΕΛΠΝΟ 1,3 εκατομμύρια ευρώ, επί υπουργίας Βορίδη, ο οποίος ήταν στενός του φίλος, πριν ακόμα πολιτευτεί με το ΛΑ.Ο.Σ» τόνισε.
 

Με τον κ. Μαρινάκη βρέθηκαν μαζί στο δωμάτιο της δημοπρασίας, χωρίς, όπως είπε, να έχουν οικονομική σχέση, αλλά επειδή έχουν καλές σχέσεις, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τρίμης, ενώ χαρακτήρισε τις καταγγελίες επιπέδου «πολιτικής βόμβας», ενώ θα τον παραξένευε να μην υπάρξει απάντηση Σαμαρά, απάντηση Ντογιάκου, απάντηση Τριανταφυλλόπουλου και απάντηση Φιλιππάκη, στους ισχυρισμούς Κουρτάκη.

Ακούστε:

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)