to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:08 | 04.04.2017

πηγή: Στο Κόκκινο

Κοινωνία

Δ. Τρίμης: Έρχεται η νέα κωμωδία με τα κανάλια μετά την... επανάληψη για το καλοκαίρι του 2015

Το ΕΣΡ θυμήθηκε τώρα τι έγινε με τα κανάλια στο δημοψήφισμα, η επόμενη κωμωδία που θα δούμε είναι σε ποιου τα χέρια θα περάσει το Mega, πώς το Ε θα ενσωματωθεί με το τάδε κανάλι, πώς ο καινούργιος μεγιστάνας θα αγοράσει το τρίτο, θα τα βλέπουμε μπροστά μας, είπε ο πρώην επικεφαλής της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Προκόπη Αγγελόπουλο και Γιώργο Τραπεζιώτη.


«Πριν την ανακοίνωση των προστίμων για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν τα κανάλια το δημοψήφισμα του 2015, που ήταν απαράδεκτος, δεν το θυμόταν κανένας», είπε ο κ.Τρίμης, καθώς «υπάρχει ετεροχρονισμός στην απόδοση ευθυνών για οτιδήποτε γίνεται σε αυτή τη χώρα, είτε στη Δικαιοσύνη που ξεχνάμε σιγά-σιγά το σκάνδαλο Siemens ενώ δεν προχωρά η εκδίκαση, δεκάδες άλλες τέτοιες ιστορίες όπως με την τηλεόραση, ξεχάσαμε ότι τα κανάλια λειτουργούσαν χωρίς άδεια όπως είχε αποφανθεί το ΣτΕ, ξεχάσαμε ότι όταν πήγαν να δοθούν άδειες δεν εσυγκροτείτο το ΕΣΡ με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, ξεχάσαμε ότι η απόφαση του ΣτΕ που ακύρωνε το διαγωνισμό προέβλεπε άμεση επαναπροκήρυξη για τα κανάλια».

«Τώρα μαθαίνουμε με καθυστέρηση 1,5 έτους ότι αυτά τα κανάλια, όλα μα όλα, δεν έκαναν ποτέ καλά τη δουλειά τους, ήταν προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της αντίπαλης όχθης προς την κυβέρνηση, παπαγαλάκια του Σόιμπλε και της τρόικας. Τώρα που το μάθαμε, πολύ μικρή σημασία έχει εάν είναι 50.000 ευρώ ή 10.000 ευρώ το πρόστιμο, αν το Star είχε 2 λεπτά κάλυψη της συγκέντρωσης για το ΟΧΙ, με 100.000 κόσμο στο Σύνταγμα, ενώ αφιέρωσε 112 λεπτά στη συγκέντρωση του ΝΑΙ», συνέχισε ο ίδιος.

«Σήμερα πρέπει να συζητήσουμε τι θα γίνει με την ενημέρωση των πολιτών, όταν το σύνολο των ΜΜΕ είναι στα χέρια αντιπάλων της κυβέρνησης που θέλουν να τη ρίξουν και αυτό θυμίζει Τρίτο Κόσμο», τόνισε ο κ.Τρίμης.

«Καταγγέλλω αυτό το ΕΣΡ, όπως κατήγγειλα και τα προηγούμενα, γιατί διυλίζουν τον κώνωπα, καταπίνουν την κάμηλο ... με απόδοση ευθυνών μετά από μήνες δεν υπάρχει κανένα θέμα να συζητάμε για το ρόλο του ... ο ρόλος πρέπει να είναι άμεσος και η κοινωνία σε εγρήγορση», υπογράμμισε, ενώ όσον αφορά την πραγματοποίηση του νέου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το ΕΣΡ, σημείωσε ότι η κυβέρνηση τους έχει δώσει όλα τα όπλα, τεχνογνωσία για το διαγωνισμό, λογισμικό, υπαλλήλους της γραμματείας Ενημέρωσης και άλλους, το νόμο κτλ.

«Αυτοί, μετά από ενάμιση χρόνο σαν όργανο, θυμήθηκαν ότι στο δημοψήφισμα του 2015 τα κανάλια έπαιξαν στρατευμένο ρόλο έξω από αυτό που λέει το Σύνταγμα για τη λειτουργία τους ... Η μεγάλη είδηση είναι ότι μάθαμε μετά από 1,5 χρόνο αυτό που ξέραμε και το είχαμε ξεχάσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Το επόμενο διάστημα θα δείτε την κωμωδία, σε ποιου τα χέρια θα περάσει το Mega, πώς το Ε θα ενσωματωθεί με το τάδε κανάλι, πώς ο καινούργιος μεγιστάνας θα αγοράσει το τρίτο, θα τα βλέπουμε μπροστά μας ... Αν το ΕΣΡ «έχει ειλικρινείς ανθρώπους που δεν τσακώνονται για τις συντάξεις τους και τα εισοδήματά και τα προνόμιά τους οι ίδιοι, θα έλεγαν την αλήθεια στον κόσμο, ότι εδώ έχουμε ένα πράγμα που δεν παράγει παρά μόνο αντικυβερνητική προπαγάνδα, πρωί, μεσημέρι βράδυ».

 

Ακούστε στο Κόκκινο

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)