to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:32 | 07.10.2012

left.gr

Πολιτική

Δ. Στρατούλης: «Η Μέρκελ έρχεται για κακό... Ο λαός θα την υποδεχτεί όπως της αξίζει»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μίλησε σήμερα Κυριακή στον Real FM 97,8 και τους Α. Παυλόπουλο και Μ. Νιφλή και σχολίασε την επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας.


Ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε: 

«Για κακό έρχεται κατά τη γνώμη μου. Το πρώτο είναι ότι καταφτάνει εσπευσμένα στην Αθήνα για να προσφέρει και γερμανική και ευρωπαϊκή στήριξη στην καταρρέουσα συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά, για να μπορέσει αυτή η κυβέρνηση να επιβιώσει και να μπορέσει να περάσει το πακέτο των μέτρων. Άρα έρχεται για κακό, έρχεται να στηρίξει μια κυβέρνηση που θέλει να περάσει ένα πακέτο το οποίο θα οδηγήσει σε ολοκληρωτική καταστροφή και τη χώρα μας και το λαό μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο ερχομός της αποτελεί πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους και το λαό μας που πλήττεται βάρβαρα από τις μνημονιακές πολιτικές οι οποίες όπως ξέρουμε προωθούνται από την Ευρωζώνη στην οποία έχει ηγεμονία η γερμανική κυβέρνηση και η Μέρκελ». 


«Απέναντι σε αυτή τη βαρβαρότητα δεν νομίζουμε εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την αντίσταση. Επομένως πρέπει να την «υποδεχθούμε», καλούμε το λαό να την «υποδεχθεί» όπως της αξίζει με μεγάλα παλλαϊκά συλλαλητήρια, με το μεγάλο συλλαλητήριο, τη στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει τα συνδικάτα το μεσημέρι της Τρίτης, κυρίως όμως με την πολύ μεγάλη διαδήλωση που πρέπει να βουλιάξει η πλατεία Συντάγματος από εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι πρέπει να διαμαρτυρηθούν για αυτές τις πολιτικές των μνημονίων που επιβάλει η Μέρκελ, η Ευρωζώνη, η κυβέρνηση του Σαμαρά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)