to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:40 | 11.04.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης: Σαμαράς-Βορίδης-Γεωργιάδης «κάνουν τον κεχαγιά στο κεφάλι» του Μητσοτάκη

Ο Μητσοτάκης έδωσε τα κλειδιά και την ατζέντα της ΝΔ σε Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη για να εκλεγεί πρόεδρος «και τώρα του κάνουν τον κεχαγιά στο κεφάλι του, το πώς θα ξεμπλέξει είναι δικό του θέμα, είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.


Σχολιάζοντας το πρόσφατο άρθρο Σαμαρά στην Καθημερινή και τις «φωτιές που άναψε» στη ΝΔ, ο κ. Παπαδημούλης θύμισε μία παροιμία που ανέφερε ο αείμνηστος Μιχάλης Παπαγιάννάκης: «όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει μετά στο αλάτι» και προέτρεψε τον κ. Μητσοτάκη να την σκεφτεί. «Προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, "έδωσε τα κλειδιά" στην πλευρά Σαμαρά-Βορίδη-Γεωργιάδη και τώρα του κάνουν τον κεχαγιά στο κεφάλι του. Το πώς θα ξεμπλέξει με αυτό, δικό του θέμα», όπως είπε, στο πλαίσιο εκτενούς συνέντευξης που παραχώρησε στον 105,5 Στο Κόκκινο.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Παπαδημούλης: Οι «μενουμευρωπαίοι» πρέπει να εξηγήσουν γιατί αρνούνται να συζητήσουμε τη συνταγματική αναθεώρηση

Σε κάθε περίπτωση, συνέχισε ο κ. Παπαδημούλης, «είναι φανερό ότι ο Κ. Μητσοτάκης ενώ εξελέξη ως συνεχιστής της παράδοσης του πατέρα του, ως κεντροδεξιός, φιλελεύθερος ή νεοφιλελεύθερος, όχι μόνο έχει αναβαθμίσει τα στελέχη της ακροδεξιάς στη ΝΔ, αλλά τους έχει δώσει και την ατζέντα. Καμιά φορά, αυτό γίνεται με τόσο ηχηρό τρόπο που ο ίδιος σιωπά και τον ψάχνουμε, να μάθουμε ποια είναι η γραμμή του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τερατώδους αντίφασης του Κ. Μητσοτάκη είναι το Σύνταγμα και το Μακεδονικό».

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νικήτας Κακλαμάνης σε... δυσαρμονία με τον Σαμαρά

Προ ημερών «έσπευσε να γίνει "ουρά" του Βενιζέλου που τα έβαλε με τη Γεννηματά γιατί πρότεινε διάλογο για αλλαγές στο Σύνταγμα, λίγο μετά επανήλθε στις προτάσεις της ΝΔ και του ίδιου», ενώ «στο Μακεδονικό μετά από ταλαντεύσεις και σιωπές πήγε στη γραμμή "δεν είναι ώριμες οι συνθήκες", πετώντας στα σκουπίδια τη γραμμή και του πατέρα του, και μετά είπε «μην προεξοφλείτε ότι θα καταψηφίσουμε τη λύση. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή "ναι", Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο "θα δούμε" και την Κυριακή αργία. Αυτό δεν είναι πολιτική που μπορεί να τον οδηγήσει στην πρωθυπουργία», όπως σημείωσε ο ίδιος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)