to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:23 | 22.04.2019

Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης: «Πάμε στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου για να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ» (βίντεο)

«Η νίκη αυτή θα γίνει το σκαλοπάτι για μια νέα 4ετία με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε ο Δημ. Παπαδημούλης στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΦ


 
Χαιρετισμό στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 22 Απριλίου, στις 19.00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. 
 
Στον χαιρετισμό του ο Δ. Παπαδημούλης επεσήμανε τα εξής: 
 
Σε αυτά τα 5 σχεδόν χρόνια, ως ο μόνος Έλληνας και ο μόνος από την Αριστερά Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, προσπάθησα να εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορούσα όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα συμφέροντα της Ελλάδας, του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα των κοινωνικά ασθενέστερων. 
 
Σε αυτά τα 5 χρόνια, σε στενή συνεργασία με τον Πρωθυπουργό, το οικονομικό επιτελείο και την ελληνική κυβέρνηση καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια. Αρχίσαμε να επουλώνουμε τις κοινωνικές πληγές της χρεοκοπίας και να βελτιώνουμε δραστικά την αξιοπρέπεια και την εικόνα της χώρας, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά διεθνώς. 
 
Αυτά τα 5 χρόνια έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για να οικοδομήσουμε ερείσματα και μια πλατιά προοδευτική συμμαχία στην Ευρώπη, μεταξύ των δυνάμεων της Αριστεράς, των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων. 
 
Αυτή η Συμμαχία μάς βοήθησε σημαντικά στην έξοδό μας από τα μνημόνια και στην προώθηση θετικών μέτρων. Και νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση, γιατί το εγχείρημα της Προοδευτικής Συμμαχίας ριζώνει και αναπτύσσεται δυναμικά και στην Ελλάδα. 
 
Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη μάχη. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για της ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Εκεί θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις της Αριστεράς και της προόδου, απέναντι στην οπισθοδρόμηση, που εκπροσωπεί η μαύρη διεθνής της ακροδεξιάς και οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις. 
 
Την ίδια μάχη της προόδου απέναντι στην οπισθοδρόμηση δίνουμε και στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας αντιπαρατίθεται σε μια βαθιά νεοφιλελεύθερη ΝΔ. 
 
Στεκόμαστε καθαρά απέναντι στην πατριδοκαπηλία και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που κατέστρεψαν τη χώρα. Απέναντι στον σκοταδισμό της ακροδεξιάς.
 
Τα μηνύματα που μας έρχονται από όλη την Ελλάδα είναι μηνύματα συσπείρωσης, αισιοδοξίας και νίκης. Ο ΣΥΡΙΖΑκερδίζει όλο και περισσότερο την υποστήριξη του κόσμου, χωρίς να εγκαταλείπει τις ριζοσπαστικές παραδόσεις του. 
 
Κι αυτό, γιατί ασκεί πολιτική υπέρ των πολλών, υπέρ των λαών και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, κι αυτό έχει αποδειχθεί αυτά τα χρόνια.
 
Πάμε στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου για να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας!Μια νίκη που θα αποτελέσει το σκαλοπάτι για μια νέα 4ετία στις εθνικές εκλογές του φθινοπώρου, με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. 
 
Στόχος μας είναι να έχουμε ισχυρή εκπροσώπηση της ελληνικής κοινωνίας, του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας στην επόμενη Ευρωβουλή. Γιατί εάν καταφέραμε πέντε πράγματα αυτά τα χρόνια εντός μνημονίου, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα εκτός μνημονίων, με ισχυρές προοδευτικές συμμαχίες.
 
Η κινητήρια δύναμή μας είναι  οι Αριστεροί και Προοδευτικοί πολίτες, ο δημοκρατικός κόσμος. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη στις 26 Μαΐου και θα την κερδίσουμε!
 
Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ! Ζήτω η Προοδευτική Συμμαχία! Πάμε όλοι μαζί δυνατά και ενωμένοι στον αγώνα για τη νίκη!

 
 
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)