to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:42 | 18.05.2019

Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης: Κάνω έκκληση στη νέα γενιά να πάει να ψηφίσει - Αυτή τη φορά ψηφίζουν και οι 17άρηδες (βίντεο)

«Κάθε μέρα που περνά το κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βελτιώνεται και πρέπει να έχουμε ένα δυνατό finish την τελευταία εβδομάδα. Η ΝΔ, που ξεκίνησε με δηλώσεις ότι οι ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι δημοψήφισμα και θα συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα πια έχει κατεβάσει τον πήχη, θα έλεγα ότι έχουν χάσει την μπάλα»


Με δηλώσεις του από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης, επεσήμανε τα εξής:

Στόχος μας να πείσουμε όσους περισσότερους μπορούμε να ψηφίσουν - Κάνω έκκληση να ψηφίσει ιδιαίτερα η νέα γενιά και θυμίζω ότι αυτή τη φορά ψηφίζουν και οι 17άρηδες

Κάθε μέρα που περνά το κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βελτιώνεται και πρέπει να έχουμε ένα δυνατό finish την τελευταία εβδομάδα. Η ΝΔ, που ξεκίνησε με δηλώσεις ότι οι ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι δημοψήφισμα και θα συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα πια έχει κατεβάσει τον πήχη, θα έλεγα ότι έχουν χάσει την μπάλα.

Έπαψαν να μιλούν για διψήφιες διαφορές και η απαράδεκτη δήλωση του γραμματέα της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη, ο οποίος έφτασε να μιλά ακόμη και για νοθεία, δείχνει ότι φοβούνται ήττα. Η τελευταία φορά που θυμάμαι να έγινε νοθεία ήταν το 1961, όταν ψήφιζαν τα δέντρα και οι πεθαμένοι. 45 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση, κανείς δεν έχει τολμήσει ούτε να κάνει, αλλά ούτε και να μιλήσει για νοθεία.

Στόχος μας να πείσουμε όσους περισσότερους μπορούμε να ψηφίσουν. Κάνω έκκληση να ψηφίσει ιδιαίτερα η νέα γενιά και θυμίζω ότι αυτή τη φορά ψηφίζουν και οι 17άρηδες, μια πρόταση που νομοθέτησε η κυβέρνηση Τσίπρα και την καταψήφισε η ΝΔ. 
Οι περισσότεροι αναποφάσιστοι προέρχονται από την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ, άρα όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή, τόσο το καλύτερο και για τη δημοκρατία, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ρεαλιστικός ο στόχος για πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις ευρωεκλογές, υπό την προϋπόθεση ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης θα δεσμευτεί ότι θα παραμείνει αρχηγός της ΝΔ, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των ευρωεκλογών

Είμαι αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις, αλλά και θα επιβεβαιώσει αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 5 χρόνια, ότι δηλαδή η ΝΔ κερδίζει στις δημοσκοπήσεις κι ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Πιστεύω ότι είναι πια ρεαλιστικός στόχος και η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις ευρωεκλογές, υπό δύο προϋποθέσεις:
Η πρώτη είναι να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια και ενθουσιασμό να προβάλλουμε το πρόγραμμα και το έργο μας. Και η δεύτερη, να δεσμευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώπιον του ελληνικού λαού ότι θα παραμείνει αρχηγός της ΝΔ ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και για το επόμενο χρονικό διάστημα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)