to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:42 | 25.03.2014

Πολιτική

Δ. Χαραλαμπίδου: Εργαζόμενοι και άνεργοι στην εξέδρα των επισήμων

Τη δέσμευση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας ότι στην επόμενη παρέλαση στην εξέδρα των επισήμων θα βρίσκονται οι άνθρωποι της εργασίας, και οι άνεργοι, μετέφερε η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.




Η κ. Χαραλαμπίδου συμμετείχε το πρωί της 25ης Μαρτίου στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο Λευκό Πύργο, εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα και σχολικοί φύλακες. Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, τόνισε:


«Σήμερα που γιορτάζουμε την έναρξη της Επανάστασης του 1821, μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας, εμείς, η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα δίνουμε το λόγο μας, ότι στην επόμενη παρέλαση που θα γίνει, στην εξέδρα των επισήμων θα κάθονται οι άνθρωποι της εργασίας, οι άνεργοι, οι απολυμένοι, όσοι βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, οι άνθρωποι της επιστήμης και του πολιτισμού, αυτοί που παράγουν τον πλούτο της χώρας».


Το μεσημέρι η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Λάζαρο Τόσκα και τη βουλευτή Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, συμμετείχαν στην πορεία των κατοίκων της Χαλκιδικής στο όρος Κάκαβος για να διαμαρτυρηθούν για τις εργασίες εξόρυξης χρυσού.


Η κ. Χαραλαμπίδου, η οποία βρέθηκε για δεύτερη φορά στην περιοχή, διαπίστωσε τη σημαντική περιβαλλοντική καταστροφή που συντελείται με τη μέθοδο εξόρυξης που χρησιμοποιεί η εταιρία.


Την Τετάρτη 26 Μαρτίου στις 10.00 η υποψήφια Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΙΚΑ και του ΚΕ.Π.Α. στην Αριστοτέλους.


Στις 19.30 η Δ. Χαραλαμπίδου θα χαιρετίσει στην πολιτική εκδήλωση που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο θεατράκι Χηλής (1ο Λύκειο Καλαμαριάς) με τίτλο: «Τρεις κάλπες – Ένας στόχος: ΑΝΑΤΡΟΠΗ, σε Δήμο, Περιφέρεια, Ελλάδα και Ευρώπη», με ομιλητή τον γραμματέα της Κ.Ο. και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και τη συμμετοχή του υποψήφιου δημάρχου Καλαμαριάς Μανώλη Λαμτζίδη.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)