to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:12 | 19.03.2014

πηγή: sport-fm.gr

Αθλητισμός

Champions League: Μάνστεστερ Γ. - Ολυμπιακός στο «Θέατρο των Ονείρων»

Στη «ρεβάνς» του 2 - 0 στο Καραϊσκάκη


Τρεις εβδομάδες μετά τη σπουδαία νίκη (2-0) στο Καραϊσκάκη οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. 

Η έδρα των «κόκκινων διαβόλων» λέγεται και «Θέατρο των Ονείρων», εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν την πρόκριση στις οχτώ καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Το έργο των νταμπλούχων Ελλάδας δεν είναι εύκολο, όμως υπάρχει μεγάλη πίστη και αποφασιστικότητα για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Άλλωστε, όλοι μέσα στην ομάδα τονίζουν πως το αποψινό είναι το παιχνίδι της χρονιάς για όλους! 

Πλέον απομένουν ενενήντα λεπτά από την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης επιτυχίας στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, κάτι που θα έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Ο Μίτσελ, έχοντας παρακολουθήσει και την κυριακάτικη ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ έχει καταστρώσει το πλάνο για να καταφέρει η ομάδα του να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Όλα δείχνουν ότι την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Εντινγκά, με τους Κάμπελ και Πέρες στα πλάγια. Ο Τσόρι θα παίξει πίσω από τον Βαλντές. 

Υπάρχει, όμως, το σενάριο να μείνει στον πάγκο ο Παραγουανός φορ και ο Ισπανός τεχνικός να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας, βάζοντας τον Σάμαρη. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Φουστέρ, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα και Βέργος. Δεν υπολογίζονται ο Ολαϊτάν και ο Σιόβας, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή στην Αγγλία. 

Προϊστορία 

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει έντεκα φορές εκτός έδρας αγγλική ομάδα και έχει μόνο ήττες, κάτι που ελπίζει να ανατρέψει απόψε, όπως έκανε πριν από τρεις εβδομάδες, όταν κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

03/10/12 Άρσεναλ - Ολυμπιακός CHL 3-1 

28/09/11 Άρσεναλ - Ολυμπιακός CHL 2-1 

29/09/09 Άρσεναλ - Ολυμπιακός CHL 2-0 

05/03/08 Τσέλσι - Ολυμπιακός CHL 3-0 

16/03/05 Νιούκαστλ - Ολυμπιακός UCUP 4-0 

08/12/04 Λίβερπουλ - Ολυμπιακός CHL 3-1 

01/10/02 Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός CHL 4-0 

23/10/01 Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός CHL 3-0 

07/12/2000 Λίβερπουλ - Ολυμπιακός UCUP 2-0 

25/10/72 Τότεναμ - Ολυμπιακός UCUP 4-0 

24/11/65 Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός CCUP 4-0 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)