to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:27 | 14.04.2015

Αθλητισμός

Champions League και Euroleague στο σημερινό πρόγραμμα

Ξεκινάει σήμερα η προημιτελική φάση σε Champions League και Euroleague. Οκτώ ομάδες ρίχνονται στη μάχη, με φόντο την είσοδο στη τελική τετράδα.


Στο Champions League θα γίνουν σήμερα δύο παιχνίδια, με το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ να δεσπόζει στο πρόγραμμα. Το ζευγάρι του περσινού τελικού συγκρούεται στο Βιθέντε Καλντερόν για έβδομη φορά φέτος. Στις έξι προηγούμενες η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετρά τέσσερεις νίκες, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο του τελικού και να περάσουν στην ημιτελική φάση, καθώς στόχος τους παραμένει η υπεράσπιση των κεκτημένων.

Στο δεύτερο ζευγάρι της ημέρας η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Μονακό με μοναδικό στόχο να περάσει στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει ήδη ουσιαστικά κερδίσει το ιταλικό πρωτάθλημα και επικεντρώνεται πλέον στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, ενώ οι Μονεγάσκοι του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα επιδιώξουν άλλη μία έκπληξη μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ. Την τελευταία φορά που η ομάδα του Μονακό βρέθηκε στην τετράδα, κατάφερε να φτάσει και στον τελικό, χάνοντας τότε από την Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πόρτο – Μπάγερν και Παρί – Μπαρτσελόνα είναι τα δύο αυριανά παιχνίδια.

Payoffs στην Ευρωλίγκα

Τέσσερα δυνατά ζευγάρια σχηματίστηκαν στην προημιτελική φάση της Eυρωλίγκας που ξεκινάει επίσης απόψε.

Στο δρόμο προς το Final4 της Μαδρίτης οι οκτώ ομάδες, μεταξύ τους και οι δύο ελληνικές, χρειάζονται τρείς νίκες επί του αντιπάλου τους.

Τα σημερινά παιχνίδια είναι ΤΣΣΚΑ – ΠΑΟ και Φενέρ- Μακάμπι, ενώ αύριο θα γίνουν οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός και Ρεάλ – Εφές.

Ανάλυση των τεσσάρων ζευγαριών από το theballhog.net

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)