to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:42 | 21.12.2014

Πολιτική

#buy_a_vote_gr: Καμμένος: Προσπάθεια συγκάλυψης - Το υλικό είναι αμοντάριστο

Συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα κλήθηκαν να δώσουν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, και ο βουλευτής, Παύλος Χαϊκάλης, για την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού - Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για επιχείρηση συγκάλυψης


Νεότερη ενημέρωση:

Στον εισαγγελέα προσήλθε για συμπληρωματική κατάθεση ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης συνοδευόμενος απο τη νομική σύμβουλο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Τζούλη. Διαβάστε σχετικά: Ο Π. Χαϊκάλης ζήτησε παράσταση πολιτικής αγωγής και άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου. 

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος προσήλθε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Εισαγγελία Εφετών, σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές διαρροές περί δυσφορίας του Εφετείου για τη μη προσέλευσή του στις 11, είπε ότι χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε από τον διοικητή της Ασσφάλειας Παναγιώτη Στάθη να προσέλθει στις 11 σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα Γ. Παναγιωτόπουλου για συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως είπε, ενημέρωσε τον κ. Στάθη πως δεν ήταν εφικτό να έρθει σήμερα καθώς περίμενε να υποδεχθεί τον γιο του από την Αμερική. Και συμπλήρωσε ότι δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Εισαγγελίας, τη Δευτέρα.

Πρόσθεσε, ωστόσο, πως όταν είδε τα σημερινά δημοσιεύματα περί δυσφορίας του Εφετείου επικοινώνησε με τον κ. Παναγιωτόπουλο ο οποίος του είπε, ότι τα περί δυσφορίας είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων. Λίγο αργότερα, όμως, - όπως είπε ο Π. Καμμένος - ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ντογιάκος επικοινώνησε με τη σύζυγο και συνήγορό του Έλενα Τζούλη, την οποία ενημέρωσε ότι αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν προσέλθει σήμερα, η έρευνα θα κλείσει.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για επιχείρηση συγκάλυψης , σημειώνοντας  ότι το πρωτότυπο υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα και δεν παραδόθηκε στα εγκληματολογικά γραφεία της Ασφάλειας.

Από τις 11 το πρωί δίνει συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα ο καταγγέλων βουλευτής Π. Χαϊκάλης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο, ο Γ. Αποστολόπουλος κατέθετε επί δυόμισι ώρες ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ως ύποπτος για δωροδοκία βουλευτή. 

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας Χαϊκάλη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)