to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:55 | 25.12.2012

Κοινωνία

Bazaar αλληλεγγύης από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας

Ένα διαφορετικό Bazaar ευαισθησίας και αλληλεγγύης για παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη πραγματοποίησε το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας.


Τα μέλη και οι φίλοι του ιατρείου έφτιαξαν χειροποίητα στολίδια και άλλα πανέμορφα αντικείμενα και τα διέθεσαν σε χαμηλές συμβολικές τιμές σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για εμβόλια για μικρά παιδιά των οποίων οι γονείς είναι ανασφάλιστοι.


IMG 4985 copy


Το κοινωνικό λοιπόν ιατρείο επέλεξε να δημιουργήσει αντικείμενα χειροποίητα για να τα διαθέσει στο κοινό σε μια προσπάθεια και να γνωρίσει το κοινό το κοινωνικό ιατρείο και το σκοπό του αλλά και για να ευοδωθούν οι προσπάθειές του για τα μικρά παιδιά.

Βέβαια σε αυτή την προσπάθεια συνέδραμαν σημαντικά πολλοί, όπως το 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας το οποίο διέθεσε τα έσοδα από το δικό του Bazaar στο κοινωνικό ιατρείο, οι ποδηλάτες Πρέβεζας και αρκετοί ακόμη συμπολίτες.


IMG 4987 copy


«Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια που κάνουμε αναγνωρίζεται και αυτός είναι και ένας παράγοντας που κι εμάς μας ενθαρρύνει για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Παρόλα αυτά πάγιο αίτημά μας στο οποίο η δημοτική αρχή δεν θα πρέπει να κωφεύει είναι η εύρεση ενός χώρου για να στεγαστεί το Κοινωνικό Ιατρείο» επισήμαναν στο atpreveza.gr τα μέλη του.


IMG 4981 copy


Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθαρρυντική και τις επόμενες ημέρες το bazaar θα μεταφερθεί υπαίθρια, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι έως τις 2 Ιανουαρίου το χριστουγεννιάτικο cd-single της Βιλελμίνης Κατσή θα διατίθεται στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Πρέβεζας με τιμή πώλησης 1 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο κοινωνικό ιατρείο της Πρέβεζας.


Πηγή: atpreveza.gr


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)