to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:32 | 26.04.2019

Κοινωνία

Ομαλά η κυκλοφορία στα εθνικά δίκτυα

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, από το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, πέρασαν από την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου 64.600 αυτοκίνητα και 46.00 από την Αθηνών-Λαμίας


Ενημέρωση, 19:30 Ομαλά διεξάγεται αυτή την ώρα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών -Λαμίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, από το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, πέρασαν από την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου 64.600 αυτοκίνητα και 46.00 από την Αθηνών-Λαμίας.

Ενημέρωση, 17:00 Με πολύ αργούς ρυθμούς εξακολουθούν να κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα εξόδου, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην Αττική Οδό, από τα διόδια Ρουπακίου.

Λόγω της πολύ αυξημένης κίνησης, παρατηρείται μποτιλιάρισμα από τη συμβολή της εθνικής οδού με την Αττική Οδό, ενώ η κυκλοφορία αρχίζει να απελευθερώνεται μετά τη Νέα Πέραμο.

Χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με την Τροχαία, διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Η έξοδος για το Πάσχα αναμένεται ότι θα κορυφωθεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο (Μ. Σάββατο) το πρωί.

Χθες, μέχρι τις 21:00 το βράδυ, όπως έγινε γνωστό απο την Τροχαία, πέρασαν και απο τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 133.592 αυτοκίνητα (78.356 από την Αθηνών- Κορίνθου και 55.236 από την Αθηνών - Λαμίας).

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, απαγορεύτηκε η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, απο τις 06:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα (πληροφορίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ_

Αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στα διόδια των Μαλγάρων 

Όπως μετέδιδε το πρωί της Μ. Παρασκευής το ΑΠΕ - ΜΠΕ, αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς, στα ρεύματα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη, καθώς μεγάλος αριθμός εκδρομέων των εορτών του Πάσχα εγκαταλείπει την πόλη.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην έξοδο προς ΠΑΘΕ και κατά διαστήματα στα διόδια των Μαλγάρων ανοίγουν οι μπάρες για ελεύθερη διέλευση προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία.

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Ομαλή είναι η κυκλοφορία των οχημάτων εντός της πόλης, όπου αργότερα θα τεθούν σε ισχύ έκτακτα μέτρα της Τροχαίας με περιορισμούς στη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο λόγω της περιφοράς Επιταφίων των Ιερών Ναών Αγίου Μηνά, Αγίου Δημητρίου, της Του Θεού Σοφίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη).

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από τα δρομολόγια περιφοράς των Επιταφίων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων λαμβάνονται ενισχυμένα μέτρα από τις Υπηρεσίες Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

tags: Πάσχα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)