to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:34 | 05.02.2019

Αθλητισμός

Αυτόπτης μάρτυρας «στο Κόκκινο» για την επίθεση στο σύνδεσμο του ΠΑΟ: «Είδα ξαφνικά να τρέχουν μπροστά μου»

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού μίλησε στο «Σκορ στο Κόκκινο» και την Αλέκα Ζουμή.


Επίθεση από περίπου 80 άτομα δέχτηκε χθες το βράδυ ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου,  με την περιοχή να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης και τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματισμούς.

Από την επίθεση αυτή υπήρχαν πολλές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ ένας περαστικός δέχτηκε καδρόνι στο κεφάλι, ενώ φέρει και τραύμα από μαχαίρι. Αμέσως μετά η ομάδα των ατόμων έφυγε, ενώ η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, έχει προχωρήσει σε 14 προσαγωγές έως τώρα.

Αυτόπτης μάρτυρας στο Σκορ στο Κόκκινο: «Είδα ξαφνικά να εμφανίζονται και να τρέχουν μπροστά μου»

"Χθες έτυχε να βρίσκομαι παραδίπλα από τον Σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, την ώρα ακριβώς που έγινε η επίθεση.

Είδα ξαφνικά να εμφανίζονται και να τρέχουν μπροστά μου, δίπλα μου, περίπου 80 άτομα με καδρόνια, κράνη και full face.

Σάστισα, αλλά κατάλαβα που πήγαιναν.

Ακολούθησε το «πέσιμο» και η «μίνι» συμπλοκή.

Ο άνθρωπος που τραυμάτισαν οι κάφροι, απλά έτυχε να στέκεται εκείνη την ώρα έξω από τον σύνδεσμο. Του άνοιξαν το κεφάλι με καδρονιές, τον χαράκωσαν με μαχαίρι, του έκαψαν το μηχανάκι. Ο άνθρωπος ούτε που κατάλαβε ποιοι και γιατί του την έπεσαν.

Τα 6-7 αυτοκίνητα που «σπάστηκαν» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως «λεπτομέρεια» στα χθεσινά. Υπήρξαν και άλλοι που αποχώρησαν λιγότερο ή περισσότερο τραυματισμένοι.

Χθες «έφευγαν» φωτοβολίδες ευθείας βολής με τον κόσμο να περπατά στα πεζοδρόμια. Στην στάση του λεωφορείου που βρίσκεται απέναντι από τον σύνδεσμο, υπήρχαν 10 με 15 άνθρωποι την ώρα της επίθεσης. 2 φωτοβολίδες πέρασαν ξυστά από αυτήν την στάση. Μία τρίτη χτύπησε την είσοδο ενός φούρνου που βρίσκεται περίπου 50 μέτρα από το συμβάν.

Ακόμη και αν θεωρεί κανείς τον εαυτό του «γηπεδικό», ως κάποιον που έχει ζήσει ή δει αρκετά στα γήπεδα, σκηνικά σαν το χθεσινό δεν παύουν να σοκάρουν, να σου τσακίζουν το μυαλό.

Ποιο VAR , ποιο Πρωτάθλημα και ποια παιχτούρα που θα ξελασπώσει την ομάδα παιδιά…

Σαπίλα και μόνο".

Υ.Γ Το πλέον τραγικό είναι ότι μιλάς με κόσμο ο οποίος σου δείχνει ότι αναγνωρίζει όλα τα παραπάνω ως «ψιλοαυτονόητα», διότι, «έτσι παίζεται το παιχνίδι, έχει και αυτά». Και αυτή είναι η πιο μεγάλη ήττα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)