to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:17 | 24.05.2018

Κοινωνία

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείων στη Μεταμόρφωση: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε - Ο οδηγός νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ η 9χρονη κόρη του, η οποία επέβαινε επίσης στο Ι.Χ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού»


Ένας άνδρας, 50 ετών, έχασε τη ζωή του και τρία άτομα τραυματίστηκαν (ένα ανήλικο κορίτσι, ο 40χρονος πατέρας του που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ένας 80χρονος), όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου, στις 08:20, στην οδό Παπανδρέου, στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος και στο οποίο επέβαινε η ανήλικη κόρη του, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου, σκοτώνοντας τον 50χρονο και τραυματίζοντας τον 80χρονο, που περίμεναν στη στάση.

Όσον αφορά τον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου είναι ελαφρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, δεν πρόκειται να νοσηλευθεί οπότε και αναμένεται να προσαχθεί στον εισαγγελέα στα πλαίσια του αυτοφώρου. Ο 80χρονος άνδρας πήρε εξιτήριο, ενώ το 10χρονο κορίτσι βρίσκεται ακόμη στο «Αγλαΐα Κυριακο» και υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί αν θα νοσηλευτεί ή όχι.

 

«Δεν προκύπτει έως τώρα εμπλοκή άλλου οχήματος»

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν την ίδια στιγμή στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)