to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:01 | 30.04.2012

left.gr

Πολιτική

Αυτοί που μας στέρησαν την υγεία, τώρα μας αποκαλούν αρρώστους

Αν υπάρχει μία υγειονομική βόμβα, και μία φωτογραφία που πάνω απ' όλα θα έπρεπε να δημοσιεύσει ο εισαγγελέας αυτή είναι του Λοβέρδου.


Με αφορμή την εκδιδόμενη Ρωσίδα που βρέθηκε οροθετική, ο Α. Λοβέρδος δηλώνει δικαιωμένος για τις προειδοποιήσεις του. Ο κύριος "θα κλείσω το 20% των νοσοκομείων" δήθεν ταράζεται στην ιδέα ότι χιλιάδες Έλληνες πολίτες μπορεί να κινδυνεύουν από ασθένειες που "κουβαλάνε" μετανάστες. Και η απάντηση του στην "υγειονομική βόμβα" είναι η συρρίκνωση της δημόσιας υγείας! Ως συνέπεια και όταν δεν υπάρχει δημόσια υγεία τα φάρμακα τα αντικαθιστούν οι φωτογραφίες ιερόδουλων στο διαδίκτυο. Από την άλλη,  ο ανήσυχος υπουργός Υγείας φροντίζει -στηρίζοντας τις μνημονιακές πολιτικές- χιλιάδες Έλληνες πολίτες να βρεθούν στις ίδιες άθλιες συνθήκες φτώχειας που ζουν και πολλοί μετανάστες. Και τότε η "υγειονομική βόμβα" θα σπάσει τα όρια της "φυλής" και θα αρχίσει το κυνήγι του βρώμικου άστεγου και του τοξικοεξαρτημένου. Στο μεταξύ, η δημόσια υγεία θα  συρρικνώνεται και άλλο, αφού η προηγούμενη συρρίκνωση σίγουρα δεν θα έχει αποδειχθεί αρκετή για να εξασφαλίσει τα τοκοχρεολύσια. Και όσο η κοινωνία θα ασχολείται με τις μισανθρωπικές κραυγές των Λοβέρδων και θα χαζεύει φωτογραφίες ιερόδουλων, τόσο θα σπαράσσεται μεταξύ της και η δημόσια υγεία θα εξαφανίζεται χωρίς αντιδράσεις.

Η άρνηση του ελληνικού κράτους για καταγραφή των μεταναστών, η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής και ο αναγκαστικός εγκλωβισμός τους στη χώρα δεν τους εξαναγκάζει μόνο σε "λαθροζωή" αλλά και κυρίως τους εκθέτει σε κάθε είδους κινδύνους. Εκμετάλλευσης, εξαναγκαστικής πορνείας, ασθενειών, ρατσιστικής βίας και τους αφήνει ως μόνη επιλογή επιβίωσης την παρανομία. Αυτοί που δημιουργούν τις προϋποθέσεις εξαθλίωσης των μεταναστών και τους αφήνουν βορά στα μικτά κυκλώματα Ελλήνων και μεταναστών ντβατζήδων σήμερα μας απειλούν με τα προϊόντα της δικής τους πολιτικής. Αυτοί που οδήγησαν το κορίτσι από την Ρωσία στα ανεξέλεγκτα κυκλώματα παράνομης πορνείας και το μετέτρεψαν σε "υγειονομική βόμβα", τώρα μας απειλούν κραδαίνοντας την βόμβα που οι ίδιοι έφτιαξαν. Οι χιλιάδες πελάτες που χωρίς ντροπή πήγαν στην παράνομη πορνεία και χωρίς σεβασμό στους συνανθρώπους τους δεν πήραν καμία προφύλαξη τώρα γίνονται τα συμπαθή θύματα της "μαύρης χήρας". Οι συνθήκες παρανομίας και αγριανθρωπισμού που έχουν καλλιεργήσει οι κυβερνήσεις, ενωμένες με τον διάχυτο ρατσισμό παράγουν ένα δηλητηριώδες αέριο που όχι μόνο δεν αποτελεί απάντηση αλλά υπόσχεται ακόμα χειρότερες μέρες ασφυξίας για Έλληνες και μετανάστες. Πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση αυτού που αναφέρουμε ως "αυτοπραγματούμενη προφητεία". Ή και για να παραφράσουμε τον Μπρέχτ: Αυτοί που μας στέρησαν την υγεία, τώρα μας αποκαλούν αρρώστους.


Αν υπάρχει μία υγειονομική βόμβα, και μία φωτογραφία που πάνω απ' όλα θα έπρεπε να δημοσιεύσει ο εισαγγελέας αυτή είναι του Λοβέρδου. Οι θάνατοι, οι πραγματικοί και χειροπιαστοί θάνατοι χιλιάδων ανθρώπων, η ίδια η πτώση του προσδόκιμου ζωής των Ελλήνων θα είναι ένα από τα "κατορθώματα" των μνημονιακών κυβερνήσεων με ειδικό αυτουργό τον ίδιο τον Λοβέρδο. Η νεαρή Ρωσίδα θα χρειαζόταν να ζήσει 100 ζωές για να μπορέσει να προκαλέσει τόσο θάνατο και αρρώστια όση ο αξιότιμος κ. Λοβέρδος. Αλλά το 2012 μ.χ. είναι η εποχή που μπορείς να πάρεις μερικούς σταυρούς σταυρώνοντας ανθρώπους.


left.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)