to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Αυτόφωρη διαδικασία για τις φόλες στη Ν. Φιλαδέλφεια

Δήμος και πολίτες καταγγέλλουν ότι «επιχειρηματίας με έντονη αντιφιλοζωική δράση στην περιοχή έγινε αντιληπτός να ρίχνει άγνωστη ύποπτη σκόνη στα δέντρα, τις κολώνες και τα πεζοδρόμια της περιοχής».


Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας

Την Τετάρτη 29/3, το πρωί, δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα, που μας πληροφόρησε ότι στην περιοχή της Ρενώ κάποιος επιχειρηματίας με έντονη αντιφιλοζωική δράση στην περιοχή έγινε αντιληπτός να ρίχνει άγνωστη ύποπτη σκόνη στα δέντρα, τις κολώνες και τα πεζοδρόμια της περιοχής. 
Ήρθαμε σε επαφή με το Γενικό Χημείο του Κράτους και τις υπηρεσίες του Δήμου και η Δημοτική Αστυνομία περισυνέλεξε δείγμα από τη σκόνη αυτή. 
Το ίδιο βράδυ, στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, συναντηθήκαμε με τους αυτόπτες μάρτυρες, φιλόζωους συμπολίτες μας καθώς και εκπροσώπους του Δήμου- τον αντιδήμαρχο κ. Ανεμογιάννη και την κυρία Παπαλουκά.

Κατατέθηκε η καταγγελία του συμβάντος και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία. Το πρωί της Πέμπτης 30/3, ο Δήμος, διά του αντιδημάρχου κ. Ανεμογιάννη κατέθεσε και ο ίδιος μήνυση και πρόκειται να παραστεί ως πολιτική αγωγή στην δίκη, όποτε αυτή διεξαχθεί.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες και δεν σιώπησαν, όσους έσπευσαν να κινητοποιηθούν και να αναδείξουν το θέμα ώστε να πάρει την δικαστική οδό, και τον Δήμο, και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Ανεμογιάννη και την κ. Παπαλουκά, που επέδειξαν ευαισθησία σε ένα θέμα τόσο φιλοζωικό, όσο και περιβαλλοντικό.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)