to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:50 | 20.11.2016

Κοινωνία

Εκλογές στο ΤΕΕ: Αυξημένη συμμετοχή - Ψήφισαν Βούτσης και Σπίρτζης

Στις σημερινές (Κυριακή 20/11) εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου φέτος συνολικά 102.725 διπλωματούχοι μηχανικοί, καθώς το Επιμελητήριο αποτελεί το μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία


Σύμφωνα με την προσέλευση στα εκλογικά κέντρα, το ενδιαφέρον των μηχανικών, όλων των ηλικιών και ειδικοτήτων, παρουσιάζεται έντονο ενώ νωρίς το πρωί ψήφισε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό.

Με σαφώς μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με την προηγούμενη διαδικασία του 2013 διεξάγονται από το πρωί οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τόσο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όσο και σε κάθε πρωτεύουσα νομού της χώρας. Επίσης, στο εκλογικό κέντρο του ΟΑΚΑ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος έχει θητεύσει στο παρελθόν στη θέση του Προέδρου του ΤΕΕ.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, στον προαύλιο χώρο και στις εσωτερικές εγκαταστάσεις του ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, όπου λειτούργησε το εκλογικό κέντρο του ΤΕΕ στην Αθήνα, πλήθος μηχανικών έκανε έντονη και δυναμική την παρουσία του στη διάρκεια της ημέρας. 

Τα περίπτερα των παρατάξεων τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, εκατέρωθεν του διαδρόμου της κεντρικής εισόδου του ποδηλατοδρομίου, οι πολύχρωμες αφίσες, τα αναρτημένα πανό, ακόμη και τα μπαλόνια, με τα λογότυπα, τα συνθήματα και τα εκλογικά μηνύματα των παρατάξεων διαμόρφωσαν το εκλογικό σκηνικό. 

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σε σχέση με την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασία, αλλά και της προεκλογικής περιόδου, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός διαπίστωσε «πολύ καλό κλίμα μεταξύ των παρατάξεων», όπως είπε, επισημαίνοντας ότι «παρά τα μικροπροβλήματα, οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων είναι πολύ καλές». 

«Η αυξημένη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καταδεικνύει ότι αυτό που έχουν υποστεί οι μηχανικοί τα τελευταία χρόνια έχει φέρει τους μηχανικούς πιο κοντά στο ΤΕΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Απ΄ την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου πολιτικών μηχανικών Ελλάδας κ. Βασίλης Μπαρδάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαπίστωσε ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή των μηχανικών στις εκλογές του ΤΕΕ τόσο στην Αθήνα όσο και στα περιφερειακά τμήματα σε όλη τη χώρα. «Οι συνάδελφοι παρά τη δύσκολη επαγγελματική καθημερινότητα που βιώνουν, αναγνωρίζουν ότι το επιμελητήριο κάνει αναπτυξιακές προτάσεις και μπορεί με ανανεωμένη εντολή να είναι ακόμα πιο δυναμικό και εύστοχο», δήλωσε, προσθέτοντας ότι «ελπίζουμε στην στήριξη των συναδέλφων» διαβεβαιώνοντας ότι «θα δουλέψουμε για καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες».  

Σύμφωνα με το ΤΕΕ, η διαδικασία των εκλογών του ΤΕΕ είναι η πλέον σύγχρονη στη χώρα, καθώς τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων σκανάρονται και αυτόματα «διαβάζονται» οι σταυροί προτίμησης. Μάλιστα, τα πρώτα αποτελέσματα ανά παράταξη αναμένονται αυθημερόν.  

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Στασινός τόνισε ότι «το χτύπημα της οικονομικής κρίσης στον κλάδο των μηχανικών είναι μεγαλύτερο από όλους τους άλλους επιστημονικούς κλάδους. Παλεύουμε για την επιβίωση», είπε. Όπως εξήγησε, «το 2015 διαγράφηκαν από το ΤΕΕ 4.000 μηχανικοί και φαίνεται ότι το 2016 θα διαγραφούν περισσότεροι από 6.000. Με αυτόν τον ρυθμό σε 7-8 χρόνια δεν θα υπάρχουν μηχανικοί στον τόπο μας. Πρέπει να κάνουμε πράγματα για να κρατήσουμε το επιστημονικό δυναμικό της χώρας».

 Επεσήμανε δε καταλήγοντας, ότι «η οικοδομή έχει νεκρώσει αφού έχει μειωθεί κατά 95%, ενώ πραγματικά έργα δεν υλοποιούνται»,  προσθέτοντας πως «με 38% ασφαλιστικές εισφορές και υψηλή φορολογική κλίμακα οι μηχανικοί της χώρας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση».

 Σημειώνεται ότι οι κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις επτά το απόγευμα.

 

Εδώ οι οδηγίες για τις εκλογές

Προσοχή:

– Δεν είναι αναγκαία η πληρωμή της συνδρομής στο ΤΕΕ ή στο ΤΣΜΕΔΕ για να ψηφίσεις
– Στην Αττική ψηφίζουμε στο ΟΑΚΑ (ποδηλατοδρόμιο)
– Στην Περιφέρεια, στα Γραφεία των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ, αν υπάρχουν, ή αλλιώς στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ ή στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ή στα Γραφεία των Υπηρεσιών Δόμησης των νησιώτικων περιοχών
– Μπορείτε να ψηφίσετε ακόμη και αν βρίσκεστε εκτός νομού στον οποίο είστε γραμμένος στο ΤΕΕ με απλή υπεύθυνη δήλωση
Περισσότερες οδηγίες για την ψηφοφορία https://goo.gl/mkGQPf

Η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών-Οικολόγοι Μηχανικοί-Συνεργαζόμενοι (εδώ τα ψηφοδέλτια), στo πλαίσιο των εκλογών του ΤΕΕ της 20ης Νοέμβρη 2016, «έχει την τιμή να ανακοινώσει την υποβολή του ψηφοδελτίου της. Κατέθεσε 184 υποψηφιότητες για την ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΕΕ (από συνολικά διαθέσιμες 186 θέσεις), 67 υποψηφιότητες για τις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (από συνολικά διαθέσιμες 72 θέσεις), 6 υποψηφιότητες για το ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ από συνολικά διαθέσιμες 6 θέσεις) και 23 υποψηφιότητες για το ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ (από συνολικά διαθέσιμες 23 θέσεις)».

Όπως αναφέρει:

«Σχηματίσαμε ένα ευρύ και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο στο οποίο συνυπάρχουν συνάδελφοι μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων και το κυριότερο όλων των απόψεων του δημοκρατικού φάσματος και οι συμμετέχοντες συνάδελφοι έχουμε έναν κοινό παρανομαστή ως βάση συνεννόησης και προσδοκίας.

Μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, προβληματισμούς για την παρούσα κοινωνικοοικονομική κατάσταση και επομένως κοινούς στόχους. Επιδίωξή μας είναι η πραγματική αναδιαμόρφωση του ΤΕΕ ώστε να αποτελέσει τον αρωγό του Έλληνα μηχανικού και βασικό μοχλό για την ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας τα επόμενα χρόνια.

Είναι διττός ο ρόλος που θα επιδιώξουμε να αποκτήσει το ΤΕΕ. Αφενός να προετοιμάσει τον Έλληνα μηχανικό για τις μελλοντικές προκλήσεις του τεχνικού κλάδου και να τον επανεντάξει στο επάγγελμα μετά από 8 χρόνια κρίσης και καθίζησης του τεχνικού τομέα, που οδήγησε στην αδράνεια ένα μεγάλο μέρος των συναδέλφων, όσους παρέμειναν στη χώρα. Αφετέρου να δημιουργήσει τους όρους με τους οποίους οι συνάδελφοι μηχανικοί θα αναλάβουν τον κρίσιμο ρόλο τους στη νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας με δίκαιο τρόπο, με οικολογικό πρόσημο, με κοινωνική μέριμνα.

Οι όροι αυτοί δεν μπορούν να είναι τίποτα λιγότερο από εργασιακή ισοτιμία, δίκαια αμειβόμενη εργασία σε ένα ισορροπημένο και ασφαλές οικονομικό και εργασιακό περιβάλλον, όπου ο καθένας θα αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν και θα εργάζεται με γνώμονα τον κώδικα ηθικής των μηχανικών και το κοινωνικό συμφέρον.

Για όλα τα παραπάνω, ζητάμε την στήριξη των συναδέλφων στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να διαμορφώσουμε ένα ικανό και δυνατό ΤΕΕ που συλλογικά θα στρέψουμε σε κατεύθυνση ώστε  να υπηρετεί τη χώρα και τον Έλληνα μηχανικό».

Πού ψηφίζουν οι Μηχανικοί

Οι εκλογές ΤΕΕ θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ.

Ανά Περιφέρεια

στην  ΑΘΗΝΑ

Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» – είσοδος από Λεωφ. Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη, Πύλη Ε’, Μαρούσι Αττικής.

στη  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

περίπτερο 4 (ισόγειο) της HELEXPO A.E. (Εγνατία 154, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σε 2 εκλογικά τμήματα που θα εγκατασταθούν:

Το ένα από τα εκλογικά στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ (Αίθουσα εκδηλώσεων, 1ος όροφος Π. Σούλου 11, ΑΓΡΙΝΙΟ) ,  και  το άλλο στο Διοικητήριο στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30, ισόγειο Αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ).

 στην Περιφερειακή Ενότητα  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου(25ηςΜαρτίου 2, ΝΑΥΠΛΙΟ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του ΤΕΕ (Ηρώων Πολυτεχνείου 19,  ΤΡΙΠΟΛΗ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΑΡΤΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας του ΤΕΕ (Σκουφά 12, ΑΡΤΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΑΧΑΪΑΣ

Σε 6 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στο 2ο Γυμνάσιο Πάτρας (Τριών Ναυάρχων & Μαιζώνος 156, ΠΑΤΡΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Διοικητήριο Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (Φίλωνος 35-39, ισόγειο,  ΛΙΒΑΔΕΙΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στo Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών (Αίθουσα Πέτρος Σούλης, Τέρμα Κων/νου Ταλιαδούρη, 1οςόροφος,ΓΡΕΒΕΝΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΔΡΑΜΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Δράμας του ΤΕΕ (Επικούρου 2,  ΔΡΑΜΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

  1. ΣτηΡΟΔΟ σε 2 εκλογικά τμήματα, που ορίσθηκαν με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 74089/9.11.2016 (ΑΔΑ: ΩΚΗΚ4653ΟΞ-ΓΦΣ) απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και θα εγκατασταθούν όλα στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Δωδεκανήσου του ΤΕΕ  (Μητροπόλεως 4, ΡΟΔΟΣ).

Στα νησιά Κάλυμνο, Κάρπαθο και Κω οι εκλογείς θα ψηφίσουν σε εκλογικά τμήματα που θα εγκατασταθούν όπως παρακάτω:

α)         Στην ΚΑΛΥΜΝΟ, στα γραφεία της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Καλυμνίων (Χώρα ΚΑΛΥΜΝΟΥ),

β)         Στην  ΚΑΡΠΑΘΟ, στα γραφεία της Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Καρπάθου (Πηγάδια, ΚΑΡΠΑΘΟΣ),

γ)         Στην ΚΩ, στα γραφεία της Μόνιμης Επιτροπής του ΤΕΕ (Αννέτα Λαουμτζή 6, ΚΩΣ)

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΕΒΡΟΥ

Σε 2 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν

Το ένα από τα εκλογικά στο Επιμελητήριο Έβρου (Λεωφ. Δημοκρατίας 307, 4οςόροφος,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) και το άλλο στα Γραφεία του ΤΕΕ (Κων/πόλεως και Τσερκέζη 26 -πρώην Σκρα, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ]

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε 3 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στο Ξενοδοχείο «Παλίρροια»  (Ελ. Βενιζέλου 2, ΧΑΛΚΙΔΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Κτίριο ΚΑΠΗ του Δήμου Καρπενησίου (Ν. Τσιαμπούλα 2, 2ος όροφος, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ζακύνθου του ΤΕΕ (Κομούτου 6, 1ος όροφος, ΖΑΚΥΝΘΟΣ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΗΛΕΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στην Περιφερειακή Ενότητα  Ηλείας – Διοικητήριο (Μικρό Συνεδριακό Κέντρο, Μανωλοπούλου 47, ΠΥΡΓΟΣ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΗΜΑΘΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας (Λεωφ. Στρατού 72, ΒΕΡΟΙΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σε 5 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στην Έδρα  του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του ΤΕΕ (Πρεβελάκη & Γρεβενών, ΗΡΑΚΛΕΙΟ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας του ΤΕΕ (Γρ. Λαμπράκη 3, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σε 3 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ (Αραβαντινού 6–8, ΙΩΑΝΝΙΝΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΚΑΒΑΛΑΣ

Σε 2 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ (Βότση 2, ΚΑΒΑΛΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε 2 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας  (Μπλατσούκα 24, Κτίριο 1 & 2,ΚΑΡΔΙΤΣΑ). 

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς του ΤΕΕ (Αρχοντικό Παπατέρπου, Μ. Αλεξάνδρου 143, ΚΑΣΤΟΡΙΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας  του ΤΕΕ (Λεωφ. Αλεξάνδρας 13, ΚΕΡΚΥΡΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης (Αίθουσα Εκδηλώσεων, Λεωφ. Βεργωτή 131, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΚΙΛΚΙΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιλκίς (Βυζαντίου 1, ΚΙΛΚΙΣ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΚΟΖΑΝΗΣ

Σε 3 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν όλα στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ στην Κοζάνη (Μπουσίου και Εστίας 3,ΚΟΖΑΝΗ). 

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας – Διοικητήριο (Κροκιδά 2 , ΚΟΡΙΝΘΟΣ).

στα Νησιά ΣΥΡΟΥ, ΑΝΔΡΟΥ, ΜΗΛΟΥ,  ΜΥΚΟΝΟΥ,   ΝΑΞΟΥ και  ΘΗΡΑΣ, (τέως Ν. Κυκλάδων)

  1. ΣτηνΣύρο, σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Εργατικό ΚέντροΚυκλάδων (Αίθουσα Συνεδριάσεων 1ος όροφος, Αγ. Νικολάου 8 Ερμούπολη, ΣΥΡΟΣ).
  2. Στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων οι εκλογείς θα ψηφίσουν σε εκλογικά τμήματα που θα εγκατασταθούν όπως παρακάτω:

α)         Στην Άνδρο, στα Γραφεία της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Άνδρου (Παλιό Επαρχείο – Χώρα ΑΝΔΡΟΥ),

β) Στην Μήλο, στα Γραφεία του Τμήματος Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Μήλου (Τριοβάσαλος, ΜΗΛΟΣ).

γ) Στην Μύκονο, στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μυκόνου (Αργύραινα, ΜΥΚΟΝΟΣ)

δ)  Στη Νάξο, στο Δημαρχείο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (Χώρα ΝΑΞΟΥ),

ε) Στη Θήρα, στα Γραφεία του Τμήματος Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Θήρας (Επαρχείο, ΘΗΡΑ)

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΤΕΕ (Λυκούργου & Αγησιλάου 67-69, ΣΠΑΡΤΗ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε 4 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ στη ΛΑΡΙΣΑ (Καλλιθέας 7 & Τζαβέλλα, ΛΑΡΙΣΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου (Αίθουσα Αντώνης Στρατάκης- Πολυτεχνείου 1, ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ).

στις Περιφερειακές Ενότητες  ΛΕΣΒΟΥ και ΛΗΜΝΟΥ

  1. ΣτηΛέσβο σε 1 εκλογικό τμήμα που θα εγκατασταθεί στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου του ΤΕΕ (Αρίωνος 1, ΜΥΤΙΛΗΝΗ).
  2. ΣτηΛήμνο σε 1 εκλογικό τμήμα που θα εγκατασταθεί στο Επαρχείο Λήμνου, στα Γραφεία του Τμήματος Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου (ισόγειο, Λ. Δημοκρατίας 34, ΜΥΡΙΝΑ ΛΗΜΝΟΥ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας του ΤΕΕ (Λευκάτα 6, ΛΕΥΚΑΔΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σε 4 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του ΤΕΕ στο ΒΟΛΟ (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος 93, ΒΟΛΟΣ). 

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε 2 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στη Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας- Διοικητήριο (Αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», ΚΑΛΑΜΑΤΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΞΑΝΘΗΣ

Σε 2 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης (Μεγ. Ρεύματος 18, ΞΑΝΘΗ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΠΕΛΛΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας του ΤΕΕ (Φιλίππου 26, ΕΔΕΣΣΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΠΙΕΡΙΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας του ΤΕΕ (Π. Τσαλδάρη 16, ΚΑΤΕΡΙΝΗ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΤΕΕ (Λ. Ειρήνης 84, 1ος όροφος, ΠΡΕΒΕΖΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΤΕΕ (Λεωφ. Κουντουριώτη 140, ΡΕΘΥΜΝΟ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΡΟΔΟΠΗΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του ΤΕΕ (Παρνασσού 6, ΚΟΜΟΤΗΝΗ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΣΑΜΟΥ

Στη Σάμο σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΤΕΕ (Πυθαγόρα 9, Περιβόλια ΣΑΜΟΣ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΣΕΡΡΩΝ

Σε 2 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Τέρμα Ομονοίας, ΣΕΡΡΕΣ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σε 2 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Βασ. Τσιτσάνη 31, 2οςόροφος  ΤΡΙΚΑΛΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σε 2 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής  Στερεάς  Ελλάδας  του ΤΕΕ (Πλ. Ελευθερίας 3, ΛΑΜΙΑ). 

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Διοικητήριο, Αίθουσα πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, ΦΛΩΡΙΝΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΦΩΚΙΔΑΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στο Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας (Ι. Γιδογιάννου 31, ΑΜΦΙΣΣΑ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής  Χαλκιδικής του ΤΕΕ (22ας Απριλίου 1, 2ος όροφος, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ).

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΧΑΝΙΩΝ

Σε 3 εκλογικά τμήματα, που θα εγκατασταθούν στην Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Κρήτης του ΤΕΕ στα ΧΑΝΙΑ (Νεάρχου 23, ΧΑΝΙΑ). 

στην Περιφερειακή Ενότητα  ΧΙΟΥ

Σε 1 εκλογικό τμήμα, που θα εγκατασταθεί  στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Χίου (Πολυτεχνείου 1, ΧΙΟΣ).

Δείτε Ψηφοδέλτια και άλλες οδηγίες για τις εκλογές του ΤΕΕ 2016

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)