to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:33 | 13.03.2014

Κοινωνία

Αθωώθηκε οδηγός γερανού για το ξήλωμα παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Ίλιον

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Αλληλέγγυα Πόλη"


Αθώος!

Αθωώθηκε πανηγυρικά ο οδηγός του γερανού, που είχε ανεβάσει τους τρεις δημοτικούς συμβούλους του Ιλίου για να ξηλώσουν τα καλώδια από τις κεραίες της Vodafone στην οδό Δήμητρας. Η κινητοποίηση αυτή προέκυψε βάσει της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και επιτροπών κατοίκων του Ιλίου και πραγματοποιήθηκε μαζί με εκατοντάδες αλληλέγγυους πολίτες, την Κυριακή 9 Μαρτίου.

Να σημειωθεί εδώ ότι η κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς προέκυψε μετά από μήνυση της εταιρίας Vodafone, με την οποία αναβαθμίστηκε και το κατηγορητήριο. Παρών στη δίκη, ήταν και ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, ενώ ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη, βρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου και συντονιστής της δημοτικής μας κίνησης, Χρήστος Μπατσής, ο οποίος σαν κάτοικος, δημοτικός σύμβουλος και γιατρός, έθεσε τους κινδύνους των κεραιών και τεκμηρίωσε το δίκαιο του αγώνα των κατοίκων για την απομάκρυνση τους από τις γειτονιές της πόλης μας.

Ο υπ. Δήμαρχος Ιλίου Κώστας Κάβουρας ήταν εκεί, μαζί με άλλα μέλη της «Αλληλέγγυας Πόλης» για να στηρίξουν τον κατηγορούμενο και να υπερασπιστούν  τον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι.

Έναν αγώνα για την υπεράσπιση της υγείας των κατοίκων της γύρω περιοχής, καθώς και των παιδιών που φοιτούν στα γειτονικά σχολεία, 30 μόλις μέτρα από τις κεραίες.

Έναν αγώνα που θα συνεχιστεί μέχρι την απομάκρυνση και της τελευταίας κεραίας που απειλεί την ζωή των πολιτών του Ιλίου!

Διαβάστε ακόμα: Ίλιον: Κάτοικοι ξήλωσαν παράνομες κεραίες

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)