to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:41 | 12.02.2015

Αθλητισμός

Αθώες οι τέσσερις ΠΑΕ για τους «χειραγωγημένους αγώνες»

«Αθώες» κρίθηκαν οι 4 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, που είχαν διωχθεί πειθαρχικά για τυχόν εμπλοκή τους σε χειραγωγημένους αγώνες.


Το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής αποφάνθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος τιμωρίας εξαιτείας μη επαρκών αποδεικτικών στοιχείων για τις ΠΑΕ Κέρκυρα, Πανθρακικός, Βέροια και Εργοτέλης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Α) ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ : «Βάσει των αναφερομένων στην από 10/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ από την σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

Β) ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 4/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ από την σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

Γ) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από την σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

Δ) ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ από την σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)