to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:57 | 07.04.2023

Πολιτική

Αθλιότητα Θεοδωρικάκου κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «θέλει νεκρό» - Την αποπομπή του ζητάει η Πόπη Τσαπανίδου

Με αφορμή το περιστατικό με τον αστυνομικό που πυροβόλησε μέρα μεσημέρι στην Πατησίων, ο υπ. Προστασίας του Πολίτη σε ένα κρεσέντο αθλιότητας έφτασε να υποστηρίξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «θέλει νεκρούς» - «Να καταδικάσει ο Μητσοτάκης τις διχαστικές δηλώσεις και να αποπέμψει τον Θεοδωρικάκο» ζητά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου


«Η σημερινή αθλιότητα του κ. Θεοδωρικάκου κατά του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ξεπερνάει κάθε όριο. Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους πολίτες λίγο πριν τις εκλογές, χωρίς ίχνος ντροπής και κανένα αίσθημα ευθύνης, δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ "θέλει νεκρούς"» τονίζει χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη σε όσα δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας σήμερα στο Open.

«Ο κ. Θεοδωρικάκος θα έπρεπε να απολογείται που επί των ημερών του η μαφία κάνει κουμάντο στο Υπουργείο του, που δεν μπορεί να προστατέψει ούτε την 12χρονη στον Κολωνό και η χώρα έχει εκτεθεί διεθνώς για την αστυνομική αυθαιρεσία. Και όχι να προσπαθεί να κρύψει την αποτυχία του με τέτοιες άθλιες συκοφαντίες κατά των πολιτικών του αντιπάλων», προσθέτει η Πόπη Τσαπανίδου και επισημαίνει:

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, να καταδικάσει τις βαθύτατα διχαστικές και συκοφαντικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου και να διασφαλίσει την ομαλότητα στον δρόμο προς τις εκλογές. Ο κ. Θεοδωρικάκος μετά τις ανατριχιαστικές σημερινές δηλώσεις του δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας».

Οι αθλιότητες Θεοδωρικάκου

Ο υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Open - μετά έστειλε μάλιστα και σχετικό δελτίο Τύπου από το υπουργείο - ζητώντας «να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα εάν καταδικάζει ή όχι τους μπαχαλάκηδες και τις επιθέσεις στους αστυνομικούς».

Παρουσιάζοντας το αφήγημα περί «καθοδηγούμενων μπαχαλάκηδων» που αρέσει στο ακροδεξιό ακροατήριό του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος προχώρησε σε «καταγγελία» ότι «κάποιοι, από το καλοκαίρι, θέλουν νεκρό για να πλήξουν την κυβέρνηση», και ότι «κάποιοι μπαχαλάκηδες καθοδηγούμενοι θέλουν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα, με την αξιωματική αντιπολίτευση να μη βρίσκει μια λέξη να τους καταγγείλει».

«Κάποιοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι -γιατί έχουμε μπει πραγματικά και ουσιαστικά στην προεκλογική περίοδο- θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα. Θέλουν να το δυναμιτίσουν. Μερικοί θέλουν και νεκρό. Το θέλουν επιμόνως εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το ήθελαν και το καλοκαίρι, το ήθελαν και όταν έλεγαν ανοησίες για την εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα πανεπιστήμια, το ήθελαν όταν μας έλεγαν πως είχαμε σκοτώσει ένα 5χρονο κοριτσάκι στο Έβρο, το ήθελαν όταν πήγαν να μας φορτώσουν το έγκλημα σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, κατηγορίες τις οποίες ξανά εκτοξεύουν τώρα, με πολύ μεγάλη προχειρότητα ιδιοτέλεια και επιπολαιότητα. Το θέλουν και αυτές τις ημέρες στην ΑΣΟΕΕ. Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν βρίσκει μία λέξη για να καταγγείλει αυτούς τους μπαχαλάκηδες οι οποίοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, οι οποίοι καίνε κάδους, οι οποίοι προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα», είπε.

Στην ΑΣΟΕΕ, πρόσθεσε ο Τ. Θεοδωρικάκος, «κάποιοι σχεδιάζουν να χτίσουν ορμητήριο παραβατικότητας. Δεν θα το επιτρέψουμε», είπε, φτάνοντας πια στην ξεκάθαρη συκοφαντία ότι «η Αξιωματική αντιπολίτευση θέλει νεκρό». Και πρόσθεσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «αντί να κάνουν διάλογο με θέσεις δυναμιτίζουν το κλίμα και πετάνε τόνους τοξικότητας».

Πρόσθεσε δε ότι ο μόνος λόγος που γίνεται πειθαρχικός έλεγχος στους αστυνομικούς [ενας εκ των οποίων πυροβόλησε] είναι επειδή «παρέβησαν εντολή» να μη περάσουν από την περιοχή καθώς είχε σχεδιαστεί ειδική επιχείρηση με ΜΑΤ για την αποκατάσταση της τάξης.

Δείτε το κρεσέντο Θεοδωρικάκου:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)