to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Αστρολογικές προβλέψεις

Η δημοσιογραφία στη χώρα των μνημονιών και των πάνσοφων παπαγαλακίων μοιάζει με αποτέλεσμα αστρολόγων και μέντιουμ...


Άλλα λέει ο Δραγασάκης άλλα... ακούν τ' αυτιά μου στο "Πρώτο Θέμα", αλλού είναι ο Χρήστος Καραγιαννίδης, αλλού τον βλέπει η Real, ο Τσακαλώτος δικαιώνει τον Στουρνάρα και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

Μέσα σε τόση αντικειμενική (!) δημοσιογραφία, θεωρείται ανάγκη να καταφύγει και η Παπαλάμπραινα στη σοβαρή έρευνα και διασταύρωση (σε τρίστρατο, όπως μπαίνεις αριστερά) για να καλύψει τις ειδήσεις.

_______________

Μια Παπαλάμπραινα μετράει τ' άστρα

(ομπρός στο δρόμο που χάραξε η Λίτσα Πατέρα)

Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να διανύει το ζώδιο του Μνημονίου και είναι ισχυρή η επιρροή των χτεσινών δύσκολων όψεων με τον Αρβανιτόπουλο σε αντίθεση με τη σύνοδο των ΑΕΙ και τον πλανήτη Πελεγρίνη.

Οι όψεις της σημερινής ημέρας είναι περισσότερο μπουρδουκλωμένες. Τόσο το εξάγωνό της Βουλής με τον Κρόνο στον Προϋπολογισμό, όσο και η σύνοδός της με τη συνάντηση των πλανητών (Σαμαράς, Βενιζέλος), αλλά και η αντίθεση με τη ΔΕΗ, δημιουργούν ένα σαφώς πολύ καλύτερο κλίμα... για να το φάει ο γάιδαρος.

Ο συναισθηματισμός είναι ένας τομέας όπου η Τρόικα, σαν κυβερνήτης αυτής της Κυβέρνησης, δεν της επιτρέπει ούτε να νιώσει, ούτε να εκφραστεί… και την αναγκάζει σε μια προσαρμογή. Την αναγκάζει να κινηθεί στο σκληρό περιβάλλον του "πρέπει'' και να αναλάβει ρόλους πιο σκληρούς από ό,τι αντέχει!

Η μέρα ωστόσο έχει μιαν έντονα κινηματική φόρτιση, μια και το τετράγωνο της Κοινωνίας με τον Ουρανό, που κορυφώνεται τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, συνεχίζει σε αμείωτη ένταση την αντίθεση στη βαρβαρότητα, βγάζοντας στην επιφάνεια μια τάση που θα φορτίσει ακόμα περισσότερο το ήδη βεβαρημένο κλίμα της ημέρας και θα αφήσει αφόρτιστο το κινητό σας, αν σας έχουν κόψει το ρεύμα.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)