to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:37 | 18.07.2021

Κοινωνία

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα: Βροχές στα ηπειρωτικά και νοτιάδες

Βροχές και καταιγίδες στη ηπειρωτικά αναμένονται τη Δευτέρα 19/7. Τοπικά ισχυρά φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια. Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.


Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 αναμένεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 35, στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 16 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 35-36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 32 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 32-33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

tags: καιρός

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)