to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:41 | 10.03.2023

Κοινωνία

ΑΣΕΠ: Τα θέματα και οι απαντήσεις του διαγωνισμού - 17 ερωτήσεις με σωστή κάθε επιλογή

Αναγνωρίστηκε το πρόβλημα με τις 17 ερωτήσεις στο μάθημα «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» στον πρόσφατο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Θα θεωρηθούν σωστές όλες οι απαντήσεις


Τις ορθές απαντήσεις του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που διεξήχθη στις 4 Μαρτίου, γνωστοποίησε την Παρασκευή (10/03) η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού. Αοφρούσε τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα.

Στα αξιοσημείωτα ότι οι απαντήσεις σε 17 ερωτήσεις του μαθήματος "Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας" θα θεωρηθούν σωστές ανεξαρτήτως αν έχουν απαντηθεί σωστά ή όχι. Αιτία είναι η μη ευκρίνεια στην φωτοτύπηση!

«Επισημαίνεται ότι για λόγους ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων, για δεκαεπτά (17) ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» (39, 47, 48, 51, 52, 53, 54, 58, 60, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 70 και 73), η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε να θεωρηθεί ως ορθή οποιαδήποτε επιλογή, λόγω της απόκλισης που παρατηρήθηκε στην ευκρίνεια/φωτεινότητα σκιασμένων κρίσιμων τετραγώνων κατά τη φωτοτύπηση των ερωτηματολογίων σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα ορισμένων εξεταστικών κέντρων» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Τα θέματα και οι απαντήσεις

Θέματα μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»

Ορθές απαντήσεις μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»

Θέματα μαθήματος «Εξέταση Γνώσεων»

Ορθές απαντήσεις μαθήματος «Εξέταση Γνώσεων»

tags: ΑΣΕΠ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)