to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Άσε μας ρε Μπολσονάρου!

Έχουν διαπράξει ό,τι μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους, τους ξέφυγε όμως κάτι που συνέλαβε ο διαβολικός νους του Μπολσονάρου στην Βραζιλία: πέρασε νόμο, ώστε για 100 χρόνια να μείνουν μυστικές οι ενέργειες των δύο γιών του σε θέματα επιχειρήσεων επηρεασμού της κοινής γνώμης.


Έχουν νομοθετήσει για το ακαταδίωκτο τραπεζικών στελεχών, αλλά και συμβούλων για την υγειονομική διαχείριση στην διάρκεια της πανδημίας επί εποχής Μωυσή του Β' Άλλαξαν νόμους, όπως για τον -πολύτιμο, όπως αποδείχθηκε στις παρακολουθήσεις- κ. Κοντολέοντα. Έχουν διαπράξει ό,τι μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους, τους ξέφυγε όμως κάτι που συνέλαβε ο διαβολικός νους του Μπολσονάρου στην Βραζιλία: πέρασε νόμο, ώστε για 100 χρόνια να μείνουν μυστικές οι ενέργειες των δύο γιών του σε θέματα επιχειρήσεων επηρεασμού της κοινής γνώμης.

Πάντα υπάρχει καιρός να παρέμβει το επιτελικό κράτος επ’ αυτού. Όταν μάλιστα η οικογένεια Μητσοτάκη διαθέτει πολιτικό προσωπικό όχι για 100, αλλά για 300 χρόνια. Πολύ περισσότερο που εδώ έχουν συλλάβει κάτι που διέφυγε από τους αρρωστημένους σχεδιασμούς του κάθε Μπολσονάρου. Ό,τι και να διαπράξουν, ακολουθούν δημοσκοπήσεις που αποδεικνύουν πως δεν ενδιαφέρει ουδόλως τον ελληνικό λαό. Αυτός ο ιστορικός λαός, εκτός από την ακρίβεια φλέγεται και τσουρουφλίζεται από το πώς, π.χ., περπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Νέα Υόρκη, όπου αποδείχθηκε ότι ένας, κατά τους Αμερικανούς, Mr. Bean μπορεί να κάνει πράγματα που μόνο οι Beatles είχαν σκεφθεί. Beatle o Mr. Bean! Κάτι τέτοιο δεν μπορούσαν να το σκεφθούν οι γιοί του Μπολσονάρου όταν επιχειρούσαν να επηρεάσουν την βραζιλιάνικη κοινή γνώμη και τελικά κέρδισαν το ακαταδίωκτο για 100 χρόνια.

Τι να μας πει όμως ο Μπολσονάρου, όταν εδώ περάσαμε από τον έλεγχο της κοινής γνώμης στην κατασκευή της. Ξεχνάει η κοινή γνώμη αυτό που βιώνει και ζει το παραμύθι της ή, αν θέλεις, το παραμύθιασμά της ή την παραμύθα της. Αν δεν φθάνει, της δίνουν μία διπλή δόση δημοσκοπήσεων για να έρθει στα ίσια της και χωρίς να χρειάζεται νόμος που θα καλύπτει την οικογένεια για 100 χρόνια. Νόμος είναι το δίκιο του δυνάστη!

* Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)