to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:40 | 25.05.2022

Κοινωνία

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Κουκουλοφόρος εισέβαλε σε κατοικία και πήρε το παιδί

Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας ο άγνωστος χτύπησε την πόρτα του σπιτιού και όταν του άνοιξαν εκείνος πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε με τις Αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.


Ένα 6χρονο αγοράκι απήχθη από το σπίτι του στην περιοχή της Κηφισιάς χθες Τρίτη 24 Μαΐου, όταν ένας άνδρας ύψους 1,80 μ. και σωματικής διάπλασης λίγο πάνω από το κανονικό, που φορούσε κουκούλα, άρπαξε το παιδί και εξαφανίστηκε. 

Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στο OPEN, ο άγνωστος χτύπησε την πόρτα του σπιτιού και όταν του άνοιξαν εκείνος πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε με τις Αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κύριος Οικονομάκης μιλώντας στο OPEN άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του αγοριού να βρίσκεται το ενδοοικογενειακό περιβάλλον. «Προηγούνται ενδοοικογενειακές προστριβές, νομίζω όμως ότι καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες», ανέφερε προσθέτοντας ότι «η έντονη αντιπαράθεση που υπήρχε σε οικογενειακό επίπεδο είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αλλά το πρέπον είναι να αντληθεί πληροφορία από κάθε πεδίο». Ο πατέρας του μικρού έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία. Το παιδάκι με τη μητέρα του ζουν στην Ελλάδα.

Όπως τονίζεται, υφίσταται σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική του υγεία και ενδεχόμενο προσπάθειας να μεταφερθεί παρανόμως εκτός Ελλάδος.

Για το παιδάκι έχει ενεργοποιηθεί και ο μηχανισμός Amber Alert Hellas από το «Χαμόγελο του Παιδιου»:

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά ,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο».

tags: amber alert

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)