to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:55 | 13.03.2018

Πολιτική

Αρχισυνταξία ειδήσεων: Samaras & Partners

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο, η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το σκάφος της ExxonMobil στην κυπριακή ΑΟΖ, οι νέες προκλήσεις Ερντογάν, η επίσκεψη του Πορτογάλου προέδρου, οι τίτλοι τέλους για το Mega, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο... Όσον αφορά τα συμπληρωματικά στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis που διαβιβάστηκαν, κατά πληροφορίες, στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, είτε... παρέπεσαν είτε κρίθηκαν άνευ σημασίας από τους «εισαγγελείς» των καναλιών, που υιοθέτησαν πλήρως όσα ανέφεραν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Novartis: Ιδιόχειρο σημείωμα Σαμαρά προς Φρουζή

Συμπληρωματικά στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση Novartis, διαβιβάστηκαν κατά πληροφορίες στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. (αναλυτικά)

Δείτε και την... αντικειμενική παρουσίαση της είδησης από τον ΣΚΑΪ:

 
 


«Απέλπιδα προσπάθεια της Ν.Δ. να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλά της»

«Η κ. Σπυράκη είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές. (αναλυτικά)

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...

Τόσο τα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου για μίζες και σκάνδαλα όσο και ο σάλος για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, το Σάββατο, δημιούργησαν έντονο θόρυβο που έρχεται σε αντίθεση με την απόλυτη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της... (αναλυτικά)



 

Τοπικές Μονάδες Υγείας: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε 239 Τοπικές Μονάδες Υγείας σε μία δύσκολη δημοσιονομικά περίοδο, αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του στα social media με σχετικό το βίντεο. (αναλυτικά)


 

Συνολική συμφωνία για την επιτυχή έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα του ESM

Οι Βρυξέλλες εκτιμούν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να βγει με επιτυχία από το πρόγραμμα του ESM τον Aύγουστο. (αναλυτικά)


 

Συνεχίζεται ο κοινωνικός διάλογος για συλλογικές συμβάσεις και αδήλωτη εργασία

Ο διάλογος θα συνεχιστεί με συνάντηση της υπουργού Εργασίας με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος την ερχόμενη εβδομάδα ενώ, τέλος, θα ακολουθήσει ενιαία συνάντηση της Έφης Αχτσιόγλου με τα προεδρεία των εθνικών κοινωνικών εταίρων. (αναλυτικά)


 

Τηλεόραση και Διαδίκτυο για τις «λευκές περιοχές» της χώρας

Πραγματικότητα θα γίνει πολύ σύντομα η τηλεοπτική κάλυψη και στις λεγόμενες «λευκές περιοχές» της χώρας, όπως δήλωσε σήμερα κατά την ακρόασή του στην ειδική μόνιμη επιτροπή περιφερειών, ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Βασίλης Μαγκλάρας. (αναλυτικά)


 

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τις ψευδείς ειδήσεις

Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες (ποσοστό 55%) πιστεύουν ότι κάθε μέρα ή σχεδόν κάθε μέρα έρχονται αντιμέτωποι με μια είδηση ή πληροφορία που είτε τους παραπλανά σχετικά με την πραγματικότητα είτε είναι τελείως ψευδής (fake news), σύμφωνα με το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο. (αναλυτικά)


 

70 εκατ. ευρώ στους ΟΤΑ για την αναβάθμιση των δημοτικών Παιδικών Χαρών

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, την απόφαση ενεργοποίησης της πρόσκλησης προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών των Δήμων της Χώρας» στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράμματος Ενίσχυσης Δήμων «ΦιλόΔημος ΙΙ». (αναλυτικά)


 

Υπουργείο Παιδείας και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τη ρατσιστική επίθεση σε σχολείο στα Χανιά όπου διδάσκεται η αλβανική γλώσσα

Νέο χτύπημα βανδάλων σημειώθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά. Στο συγκεκριμένο σχολείο διδάσκεται η αλβανική γλώσσα, σε παιδιά 2ης και 3ης γενιάς μεταναστών, ενώ είχαν προηγηθεί αντιδράσεις από μειοψηφία μαθητών και γονέων. (αναλυτικά)


 

X. Πανοτόπουλος: Η τοπική κοινωνία στηρίζει το νοσοκομείο όχι όμως και οι τοπικές αρχές Θήρας 

Για τις αεροδιακομιδές στη Σαντορίνη και τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στο νησί και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μίλησε ο διοικητής του Νοσοκομείου Θήρας, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, στην ΕΡΤ. (αναλυτικά)


 

Σε δημόσια διαβούλευση η προκήρυξη του καθεστώτος ενισχύσεων «Συνέργειες και Δικτυώσεις» του αναπτυξιακού νόμου

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου. (αναλυτικά)

Σε δημόσια διαβούλευση το πρόγραμμα «Ενισχύσεις Καινοτομικού Χαρακτήρα για ΜΜΕ» του Αναπτυξιακού νόμου

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 26 Μαρτίου. (αναλυτικά)


 

Ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή για τις αιτήσεις αυτόματης επιστροφής ΦΠΑ

Διαθέσιμη είναι η νέα έκδοση εφαρμογής για υποβολή πιστωτικών δηλώσεων ΦΠΑ, μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι μπορούν να αιτούνται αυτόματα επιστροφή ΦΠΑ όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. (αναλυτικά)


 

ΟΑΣΘ: Στους δρόμους της πόλης βγαίνουν λεωφορεία που έμεναν μέχρι σήμερα ακινητοποιημένα

Για τα αστικά λεωφορεία που πρόκειται να βγουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, μετά την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης που παρατείνει το όριο ζωής των οχημάτων του ΟΑΣΘ μίλησε στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)