to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:50 | 16.11.2018

Πολιτική

Άρχισαν τα «γαλάζια» όργανα για την υποψηφιότητα Τατσόπουλου

«Ο Τατσόπουλος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ» αναφέρει σε άρθρο του ο Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης των «Παραπολιτικών», στο parapolitika.gr


Όταν ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», της φίλα προσκείμενης στη ΝΔ και τον κ. Μαρινάκη,  αντιδρά με άρθρο του στην υποψηφιότητα Τατσόπουλου, τα πράγματα στην Πειραιώς είναι μάλλον νεφελώδη...

Όπως αναφέρεται στο άρθρο:

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό (και όχι μόνο) της Ν.Δ., προκαλεί η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να εντάξει στα γαλάζια ψηφοδέλτια τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο. Τα μηνύματα δυσαρέσκειας και αποδοκιμασίας που φτάνουν στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο, τουλάχιστον επί της θητείας του σημερινού προέδρου.

Η υποψηφιότητα Τατσόπουλου, δεν έχει ξυπνήσει μόνο να δεξιά ανακλαστικά, αλλά έχει στην κυριολεξία εξοργίσει τον αστικό πυρήνα της Παράταξης, που δυσκολεύεται να χωνέψει μια τέτοια μεταγραφή. Με δεδομένο το κύμα των αντιδράσεων, που προέρχεται τόσο από τον βαθύ κομματικό μηχανισμό (Καραμανλικοί, Σαμαρικοί, Μητσοτακικοί), όσο και από μερίδες ψηφοφόρων, όπως είναι η Εκκλησία, η ηγεσία της Ν.Δ, έχει μια και μόνη επιλογή. Να ζητήσει από τον κ. Τατσόπουλο να μην είναι υποψήφιος.
 
Το κόστος της απομάκρυνσης θα είναι πολύ μικρότερο, από αυτό που θα κληθεί να πληρώσει ο Μητσοτάκης, στην περίπτωση που θα επιμείνει στην επιλογή του. Άλλωστε, κανείς στη Ν.Δ., δεν ξεχνά πόσο ακριβά είχε πληρώσει ο Κώστας Καραμανλής, το τίμημα της στήριξης του λάθους, να μην αποπέμψει στο κατάλληλο timing τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Βατοπεδίου.
 
Η αναγνώριση του λάθους δεν κοστίζει. Απεναντίας, η ολιγωρία μπορεί να σταθεί αφορμή για μεγάλες περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση είναι άλλο να ζητάς από τον νεοδημοκράτη να συμπορευτεί με τον προερχόμενο από την Αριστερά Μίκη Θεοδωράκη, κι' άλλο να του λες, να ψηφίσει τον Πέτρο Τατσόπουλου. 
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)