to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:09 | 06.12.2012

Πολιτική

Αρχαίο αγγείο με παραστάσεις επεισοδίων από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αμφορέας της του 4ου π.Χ. αιώνα, όπου επάνω του διακρίνονται καθαρά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να καρατάνε κουκούλες και μολότοφ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος έχει βεβαρυμένο παρελθόν!


Στα χέρια των δύο Αρχαίων Συριζαίων, διακρίνονται καθαρά οι αρχαία μολότοφ και η αρχαία κουκούλα, που θα χρησιμοποιήσουν στα εγκλήματά τους (Digital Artwork: Νίκος Ζαχαριάδης).


Ένας αμφορέας της κλασσικής περιόδου, αποτελεί το πιο πρόσφατο επιχείρημα της κυβέρνησης στη διαμάχη της με την αξιωματική αντιπολίτευση. Μιά διαμάχη που κλιμακώνεται από χθες και αφορά την απόδοση ευθυνών για τα επεισόδια που πρόκειται να γίνουν.

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, το επίμαχο ερυθρόμορφο αγγείο, αναπαριστά μια εικόνα δύο νέων (ο Αλέξιος και ο Λαφαζανεύς) που κρατούν μολότοφ και κουκούλες στα χέρια και ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα «Συρίζαϊκά Μυστήρια». Τις γιορτές δηλαδή, προς τιμήν της Κουκούλας που οργάνωναν οι Αρχαίοι οπαδοί του Σύριζα κάθε χρόνο.

Κατά τη διάρκεια των εορτασμών των Συριζαϊκών Μυστηρίων, όπως αναφέρει άλλωστε και ο Θουκιδίδης, νέοι της πόλης άναβαν φωτιές και στη συνέχεια πηδούσαν από πάνω τους (ο μύθος λέει ότι αν πηδήξεις πάνω από μια φωτιά πολλές φορές, θα δεις στον ύπνο σου τον βασικό μισθό σου), ενώ «ζαλίζονταν» γλυκά εισπνέοντας παράξενα παραισθησιογόνα αέρια.

Σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση κάνει λόγο για την παραδοσιακή σχέση του πολιτικού χώρου που εκπροσωπεί η αξιωματική αντιπολίτευση με τη βία και τα επεισόδια, σχέση που όπως τονίζεται κρατάει από την εποχή των σπηλαίων.

Στην απάντησή του ο Σύριζα, κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι με τις πολιτικές της και το μνημόνιο, έχει οδηγήσει ακόμα και τους δεινόσαυρους στην εξαφάνιση, και δεσμεύθηκε πως όταν γίνει εξουσία, θα τους επαναφέρει με κλωνοποίηση.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Πηγή: Moufanet
tags: ΣΥΡΙΖΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)