to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:52 | 13.07.2013

Διεθνή

Αργεντινή: Χαιρετισμός του Αλεχάντρο Μπόνταρτ, βουλευτή και γεν. γραμματέα της MST

Χαιρετισμός του Αλεχάντρο Μπόνταρτ, βουλευτή και γεν. γραμματέα της MST - Σοσιαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων (Αργεντινή)


Συντροφοι του Συριζα,

σας στελνουμε απο το Μπουενος Αιρες της Αργεντινης αδελφικο χαιρετισμο στο συνεδριο που αρχιζει.

Θα θελαμε να ειμαστε μαζι σας, αλλα βρισκομαστε στην τελικη γραμμη της προεκλογικης περιοδου, υπερασπιζομενοι παρομοια ζητηματα με αυτα που σας απασχολουν και στην Ελλαδα, και ετσι δεν μπορεσαμε να ταξιδεψουμε στην Αθηνα.

Παρα ταυτα, πρεπει να γνωριζετε οτι παρακολουθουμε με την μεγιστη προσοχη τη δραση σας και ειμαστε σιγουροι οτι οι αποφασεις που θα παρετε θα ειναι χρησιμες οχι μονο για τους εργαζομενους και για τα λαικα στρωματα της Ελλαδας, αλλα και γι' αυτα ολου του κοσμου. Εμεις φροντιζουμε να φτανει στο πλατυ κοινο ο αγωνας σας και οι προσπαθειες σας, γιατι πιστευουμε οτι ο δρομος που εσεις ανοιξατε και που  οδηγησε σε μια εναλλακτικη ρεαλιστικη προταση για το λαο της Ελλαδας με βεβαιοτητα θα καθοδηγησει και τους λαους της Ευρωπης και τους λαους της Λατινικης Αμερικης.

Η Αριστερα ειναι αντιμετωπη με τεραστιες προκλησεις απεναντι στην καπιταλιστικη κριση, που μονο ενα προγραμμα με στοχο ριζοσπαστικες αλλαγες μπορει να καταφερει να αντιστρεψει τη σημερινη κριση και να απαιτησει να την πληρωσουν οι πραγματικοι υπαιτιοι.

Ξερουμε οτι δινετε μια μεγαλη μαχη απεναντι στην τροικα και στους ιμπεριαλιστες της περιοχης που θελουν να μην μετατραπει η Ελλαδα σε μια ασθενεια που θα εξαπλωθει στις χωρες τους. Εμεις γνωριζουμε οτι ο ελληνικος λαος με τη δυναμη του και τη δικη σας καθοδηγηση θα καταφερει πιο γρηγορα απο οσο φαινεται να γινει δυναμη ανατροπης, παραδειγμα για την παγκοσμια αριστερα, και να αναλαβει την τυχη της χωρας για να πραγματοποιησει τις αναγκαιες αλλαγες.

Ειμαστε βεβαιοι οτι οι εργασιες σας θα ειναι επιτυχεις και περιμενοντας τις αποφασεις σας, σας αποχαιρετουμε  και σας ευχομαστε ελπιδοφορα αποτελεσματα.

Να ξερετε οτι εδω εχετε οχι μονο συναγωνιστες αλλα και φιλους καρδιας, που ενθουσιαζονται με τις επιτυχιες σας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)