to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:52 | 01.07.2014

Αθλητισμός

Αργεντινή-Ελβετία, Βέλγιο-ΗΠΑ: Αμφίρροποι αγώνες στο Μουντιάλ, κλείνει η φάση των «16»

Η φάση των «16» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ολοκληρώνεται απόψε με τη διεξαγωγή των τελευταίων δύο αγώνων, που προοιωνίζονται αμφίρροπες και αναμένεται να κρατήσουν το ενδιαφέρον των θεατών ως το τελευταίο σφύριγμα.


Στην πρώτη από αυτές (19:00) θα αναμετρηθούν η Αργεντινή με την Ελβετία στην «Κορίνθιανς Αρένα» του Σάο Πάολο, με άρχοντα της αναμέτρησης τον Σουηδό Γιόνας Ερικσον.

Οι Αργεντινοί προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον 6ο όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς να εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα σε κανέναν από αυτούς. Στην προηγούμενη φάση ο Μέσι ήταν αληθινός ηγέτης και σκοράροντας τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας του (το έκτο ήταν αυτογκόλ του Κολάσινατς) οδήγησε την «αλμπισελέστε», αλλά τώρα τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

Η ομάδα του Ότμαρ Χίτσφελντ, από την πλευρά της, προκρίθηκε ως δεύτερη (πίσω από τη Γαλλία) από τον 5ο όμιλο και χωρίς να εντυπωσιάζει, εν τούτοις μπορεί να προβληματίσει κάθε αντίπαλο με το απολύτως πειθαρχημένο και οργανωμένο παιχνίδι της, που φέρει τη σφραγίδα του Γερμανού προπονητή της.

Η Αργεντινή αναμένεται να ξεκινήσει με τους, Ρομέρο, Γκαράι, Ζαμπαλέτα, Γκάγκο, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν, Μέσι, Μασεράνο, Ρόχο, Φερνάντεζ, Λαβέτσι και η Ελβετία με τους, Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Τζουρού, Ροντρίγκες, Σερ, Ινλέρ, Μπεχράμι, Σακίρι, Τσάκα, Μεχμέντι, Ντρμιτς.

               «Κόκκινοι διάβολοι» εναντίον «γιάνκις»

Στις 23:00 θα ξεκινήσει στην «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαδόρ το τελευταίο παιχνίδι της παρούσας φάσης, που θα δώσει στο νικητή το όγδοο εισιτήρια για τους προημιτελικούς και φέρει αντιμέτωπους το Βέλγιο με τις ΗΠΑ με διαιτητή τον Αλγερινό, Τζαμέλ Χαϊμουντί.

Οι Βέλγοι έκαναν ήδη... ατομικό ρεκόρ με τρεις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αλλά οι φιλοδοξίες τους δεν εξαντλούνται εκεί, όπως είναι φυσικό.

Οι «κόκκινοι» διάβολοι του Μαρκ Βίλμοτς προκρίθηκαν πρώτοι από τον 8ο όμιλο, ενώ οι Αμερικανοί ήταν δεύτεροι πίσω από τη Γερμανία στο 7ο γκρουπ της πρώτης φάσης.  Στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις τους οι Βέλγοι μετρούν τέσσερις νίκες και οι Αμερικανοί μία.

Το Βέλγιο θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα με τους, Κουρτουά, Αλντερβέϊρελντ, Κομπανί, Βαν Μπούιτεν, Φελαϊνί, Βερμάλεν, Ντε Μπρούϊν, Βίτσελ, Μέρτενς, Μιραλάς (Λουκάκου), Αζάρ και η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν με τους, Χάουαρντ, Γκονζάλες, Μπράντλεϊ, Μπέσλερ, Μπίσλι, Ντέμπσεϊ, Τζόουνς, Ντέιβις, Μπέκερμαν, Ζούσι, Τζόνσον.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)