to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:01 | 17.04.2021

Κοινωνία

Το άψυχο σώμα μιας τρανς γυναίκας βρέθηκε στους Αμπελόκηπους

Απαγχονισμένη σε οικοδομή στους Αμπελόκηπους βρέθηκε μια 31χρονη τρανς γυναίκα, η οποία πριν λίγες μέρες είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.


Το σώμα της γυναίκας βρέθηκε από περαστικά άτομα, τα οποία ενημέρωσαν τις Αρχές.

Όπως αναφέρει το in.gr (αναδημοσιεύουμε από το avmag.gr για την ορθότερη παρουσίαση του θέματος) σε δημοσίευμά του, η 31χρονη είχε πει σε φίλη της ότι ο 63χρονος σύντροφός της, την είχε χτυπήσει με δύναμη με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει πάνω στην τζαμαρία του διαμερίσματός της στους Αμπελόκηπους.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το τηλεφώνημα καταγράφηκε, ενώ ο σύντροφός της έσπευσε την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ισχυριζόμενος ότι είχε τραυματιστεί και εκείνος.

Έπειτα επισκέφτηκε το πλησιέστερο στην κατοικία της 31χρονης Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνουν συστάσεις στην 31χρονη ενώ έπειτα προχώρησε σε μήνυση εναντίον της για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Πρόσωπα από το περιβάλλον της 31χρονης πιστεύουν ότι η μήνυση που κατέθεσε ο 63χρονος δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αντιπερισπαστική ενέργεια, προκειμένου να θολώσει τα νερά σε περίπτωση που η 31χρονη κατέθετε και εκείνη μήνυση εναντίον του.

Μάλιστα, η γυναίκα είχε στείλει φωτογραφίες από τα τραύματα που της είχε προκαλέσει ο σύντροφός της, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, σε φιλικό του πρόσωπο.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται, επίσης, ότι από την εξέταση του τηλεφώνου της 31χρονης προέκυψε ότι λίγο προτού πάρει τη μοιραία απόφαση είχε στείλει ένα sms στη μητέρα της.

«Σε αποχαιρετώ! Αναζήτησα την αληθινή αγάπη και δεν τη βρήκα» έγραψε στη μητέρα της, η οποία όμως εκείνη την ώρα κοιμόταν και δεν το είδε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)