to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:03 | 14.01.2015

Κοινωνία

Αποτροπή πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας (φωτ.)

Νέο ραντεβού, την Τετάρτη 4/2 στις 3.30 μ.μ. για ακόμη μια φορά έξω από το ειρηνοδικείο Νίκαιας, αφού λόγω των Εθνικών εκλογών οι πλειστηριασμοί αναβάλλονται


Όπως αναφέρει ο Συντονισμός κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια - Κορυδαλλό:

«Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις μας κάθε Τετάρτη στο ειρηνοδικείο Νίκαιας, για μία ακόμη φορά δεν επιτρέψαμε να πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί-δήμευση της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Με απόλυτη επιτυχία και σε μία απο τις μαζικότερες κινητοποιήσεις μας, συνεχίστηκαν οι παρεμβάσεις του συντονισμού μας αποτρέποντας να βγουν σε πλειστηριασμό τρία σπίτια συμπολιτών μας που βιώνουν τα τραγικά για τον κοινωνικό ιστό αποτελέσματα της βαρβαρότητας των μνημονιακών-ανάλγητων πολιτικών.

Πλέον και μετά απο δύο μήνες συνεχούς αγωνιστικής παρουσίας στο ειρηνοδικείο Νίκαιας, η πρωτοβουλία μας έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των συμπολιτών μας και αυτό εκφράζεται στη πράξη με τη συμμετοχή απλών πολιτών που έχουν αρχίσει να καταννοούν την αναγκαιότητα της μαζικής παρουσίας και της διεκδίκησης σε λαικούς αγώνες που πλέον έχουν μορφή ζωτικής σημασίας για τα δοκιμαζόμενα νοικοκυριά.

Μία σημαντική παράμετρος της διαρκούς αυξανόμενης συμμετοχής και συσπείρωσης, είναι οτι η συμμετοχή και η παρουσία τους δεν έχει τυπική σημασία, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα η συνειδητοποίηση της κατάστασης που διαμορφώνεται και η ανησυχία τους για το μέλλον που βλέπουν ξεκάθαρα οτι χωρίς συσπείρωση, συμμετοχή και αντίσταση, το μέλλον προδιαγράφεται απο αβέβαιο μέχρι τραγικό.

Στη σημερινή κινητοποίηση παρευρέθηκε η βουλευτής β' Πειραιά και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Τζένη Βαμβακά ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη β' Πειραιά Βασίλης Σταυρόπουλος, ο υποψήφιος με τους ΑΝ.ΕΛ επίσης στη β'πειραιά Αυγερινός Χατζηχρυσός και η περιφερειακή σύμβουλος Ειρήνη Μεταξά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την ιστορία για την Τετάρτη 4/2 στις 3.30 για ακόμη μια φορά έξω απο το ειρηνοδικείο Νίκαιας, αφου λόγω τών Εθνικών εκλογών οι πλειστηριασμοί αναβάλλονται»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)