to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:27 | 10.06.2018

Αθλητισμός

Αποθέωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους πρωταθλητές Ευρώπης του Ολυμπιακού (βίντεο)

Συγγενείς των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, αλλά και μερικοί φίλοι της ομάδας, υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»


Την αποθέωση από περίπου 1.000 φίλους του Ολυμπιακού γνώρισαν οι πρωταθλητές Ευρώπης πολίστες των «ερυθρολεύκων», που επέστρεψαν το μεσημέρι από τη Γένοβα, έχοντας μαζί τους το τρόπαιο του Champions League.

Συγγενείς των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, αλλά και μερικοί φίλοι της ομάδας, υποδέχθηκαν την αποστολή στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απ΄όπου το πούλμαν της ομάδας αναχώρησε με προορισμό το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Εκεί τους θριαμβευτές του Θοδωρή Βλάχου περίμεναν περίπου 1.000 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι με συνθήματα και καπνογόνα υποδέχθηκαν τους πρωταθλητές Ευρώπης, που γιόρτασαν μαζί με την κόσμο (και με την κούπα στα χέρια) τη μεγάλη επιτυχία τους.

inner

innerinner

Συγχαρητήρια του Πρ. Παυλόπουλου

Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη και επάξια ευρωπαϊκή σας διάκριση.

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για την κατάκτηση του Champions League από την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής

Τα συγχαρητήριά του στην Ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού που χρίστηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, κερδίζοντας χθες βράδυ στον τελικό της Γένοβας, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη που κατακτήσατε ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης στο πόλο. Καταφέρατε για δεύτερη φορά στην ιστορία της Ομάδας σας να χριστείτε Πρωταθλητές Ευρώπης και μαζί με το Κύπελλο, σηκώσατε και την Ελλάδα λίγο ψηλότερα, εκπροσωπώντας την χώρα μας επάξια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο.

Ο αθλητισμός και το άθλημά σας, που απαιτεί σκληρή προπόνηση και θέληση, αποτελεί παράδειγμα για τη νεολαία μας.

Εύχομαι, πάντα επιτυχίες στις ελληνικές ομάδες μας και θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή σας και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά για την μεγάλη νίκη σας».

Συγχαρητήρια του Γ. Βασιλειάδη

Συγχαρητήρια στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, που κατέκτησε απόψε στη Γένοβα το Champions League, έδωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. «Ο Ολυμπιακός έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο κατακτώντας για 2η φορά την κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Θ. Βλάχου για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα & ευχές να συνεχίσει αυτή η ομάδα να κρατά ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ.Βασιλειάδης.

Το συγχαρητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στην αντρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, η αντρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε της ιταλικής Προ Ρεκό και ανέβηκε για δεύτερη φορά, μετά το 2002, στην ιστορία του στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου της Ευρώπης. 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Η κατάκτηση του Champions League αποτελεί μια σπουδαία επιτυχία για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)