to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:47 | 08.04.2020

Διεθνή

Αποσύρεται ο Μπέρνι Σάντερς από την κούρσα των Δημοκρατικών (βίντεο)

Ο Γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος - «Η μάχη για δικαιοσύνη συνεχίζεται» λέει στο μήνυμά του - Ο Τζο Μπάιντεν αντίπαλος του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου - Εσπευσε να θριαμβολογήσει ο Τραμπ


Ο γερουσιαστής του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε σήμερα ότι εγκαταλείπει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, δίνοντας τέλος στην δεύτερη προσπάθειά του να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, μετά από μια σειρά από κομβικές ήττες από τον Τζο Μπάιντεν στις εσωκομματικές εκλογές.

«Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε σήμερα σε ολόκληρη την ομάδα του ότι ακυρώνει την εκστρατεία του για την προεδρία», ανακοίνωσε η ομάδα της εκστρατείας του. Η εκστρατεία τελειώνει, ο αγώνας συνεχίζεται», τόνισε η ανακοίνωση της προεκλογικής ομάδας του γερουσιαστή.

Η ανακοίνωση του Μπ. Σάντερς:

Ο Μπάιντεν αντίπαλος του Τραμπ τον Νοέμβριο

Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, 77 ετών, είναι πλέον ο μόνος υποψήφιος των Δημοκρατικών για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η απόφαση του Μπ. Σάντερς σημαίνει ότι ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Και θριαμβολογίες Τραμπ

«Ο Μπέρνι ΕΦΥΓΕ! Ευχαριστώ την Ελίζαμπεθ Γουόρεν» [συνυποψήφια του Μπ. Σάντερς στην κούρσα των Δημοκρατικών, που θεωρείται ότι του «έκοψε» χρήσιμες ψήφους] γράφει θριαμβολογώντας ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιδιώκοντας προφανώς να σπείρει τη διχόνοια στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, και μάλιστα ακριβώς την ώρα της ανακοίνωσης Σάντερς ότι αποσύρεται. «Αν δεν ήταν η Γουόρεν, ο Μπέρνι θα είχε κερδίσει σχεδόν όλες τις πολιτείες την Σούπερ Τρίτη! Αυτή η ιστορία τέλειωσε οπως ηθελαν οι Δημοκρατικοί και το Συνέδριο τους, ίδια όπως με το σκάνδαλο της "Διεφθαρμένης Χίλαρι"», προσθέτει ο Ντ. Τραμπ και καταλήγει: «Οι ψηφοφόροι του Μπέρνι πρέπει να έρθουν στους Ρεπουμπλικάνους, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» [TRADE]...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)