to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:46 | 21.01.2019

Πολιτική

Αποστάσεις Θεοχαρόπουλου από τα σενάρια συνεργασίας με το Ποτάμι

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιβεβαίωσε ότι του είχε προταθεί να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, αν δεν ψήφιζε τη συμφωνία ενώ απέρριψε τα σενάρια που τον θέλουν να πηγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ


Αποστάσεις από το σενάριο άμεσης συνεργασίας με το Ποτάμι για να μην χάσει την ιδιότητα της Κοινοβουλευτικης Ομάδας μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά παίρνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Έχουμε καλή σχέση και με το Ποτάμι και με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά ως Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ λειτουργώ συλλογικά, δήλωσε ο κ Θεοχαρόπουλος σε συνέντευξή του στο «Θέμα 104,6», και σημείωσε με νόημα ότι η διαγραφή του είναι διαγραφή της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ.

«Είναι κρίμα, σε ένα πολυκομματικό φορέα η επικεφαλής να διαγράψει το ένα κόμματα. Είμαστε συνασπισμός κομμάτων. Ξεπερνά τα όρια μια δημοκρατικής λειτουργίας», τόνισε ο κ Θεοχαρόπουλος.

Το πρωϊ σήμερα και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Αμυρά ότι ανεξαρτητοποιείται , ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος έχει εκφράσει και αυτός τη διαφωνία του με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο στο Ποτάμι».

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιβεβαίωσε ότι του είχε προταθεί να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, αν δεν ψήφιζε τη συμφωνία ενώ απέρριψε τα σενάρια που τον θέλουν να πηγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με δήλωσή του στο iefimerida.gr τα διαψεύδει αυτά τα σενάρια  κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. «Πρώτη φορά το ακούω δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον τον Σταύρο Θεοδωράκη για αυτό το θέμα» φέρεται να δήλωσε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)