to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:58 | 21.05.2014

Πολιτική

Απόψε το debate Καμίνη - Σακελλαρίδη

Στις 8 μ.μ. στον ΑΝΤ1 με τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη


Δέχτηκε ο απερχόμενος δήμαρχο Αθηναίων Γιώργος Καμίνης την πρόσκληση για debate που του απηύθυνε ο υποψήφιος της Ανοιχτής Πόλης Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ενόψει της αναμέτρησης για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Το debate θα διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη 21 Μαΐου, στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, στις 8 μ.μ., με τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η μορφή της αντιπαράθεσης που πρότεινε αρχικά ο Γ. Σακελλαρίδης περιελάμβανε την παρουσία και την παρέμβαση πολιτών.

Αναλυτικά, η ανοιχτή επιστολή του Γ. Σακελλαρίδη προς τον Γ. Καμίνη έχει ως εξής:

"Με δεδομένο ότι -κατά κοινή ομολογία- σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν δόθηκαν επαρκείς ευκαιρίες στους υποψηφίους και τους δημοτικούς συνδυασμούς να 'διασταυρώσουν' τις προτάσεις και τα επιχειρήματά τους, θα θέλαμε σήμερα να σας καλέσουμε σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο, ενόψει της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών. Ένας τέτοιος διάλογος θα μπορούσε να πάρει τη μορφή μιας συνάντησής μας, για παράδειγμα στο αμφιθέατρο του 'Αθήνα 9,84', με την παρουσία πολιτών που θα θέτουν κοινά ερωτήματα πάνω σε προκαθορισμένες θεματικές ενότητες και χωρίς τους περιορισμούς του τηλεοπτικού χρόνου και των 'παραθύρων'. Η συζήτηση θα μπορεί να μεταδοθεί από τον ραδιοσταθμό του 'Αθήνα 9,84' και όποια τηλεοπτικά κανάλια το επιθυμούν.

Πιστεύουμε ότι μια συνάντηση των δυο υποψηφίων δημάρχων με δημοκρατικούς και διαφανείς όρους, τους οποίους μπορούμε από κοινού να συμφωνήσουμε και να εγγυηθούμε, θα βοηθούσε αναμφίβολα τους Αθηναίους πολίτες να αποφασίσουν συνειδητά για το ποιο θέλουν να είναι το μέλλον της πόλης τα επόμενα πέντε χρόνια".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)