to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:05 | 31.01.2018

Πολιτική

Τι απέγινε τελικά με τον ΟΝΝΕΔίτη που χαρακτήριζε «πιθήκια» τους πολίτες της ΠΓΔΜ και απειλούσε τον Τσίπρα με κρεμάλες;

Τι αποφάσισε τελικά το πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ; Ο Δημήτρης Τρούπος είναι ακόμη στη θέση του ή έχει παρατηθεί; - Σιγή ιχθύος από τη ΝΔ


Έχει περάσει μία εβδομάδα από τον σάλο που προκάλεσε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ο οποίος σε αναρτήσεις του στο Twitter σχετικά με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τα Σκόπια χαρακτήριζε «πιθήκια» τους πολίτες της ΠΓΔΜ και εξαπέλυε απειλές προς τον πρωθυπουργό με… κρεμάλες. 

Μετά την κατακραυγή, ο ίδιος αναγκάστηκε με νέα ανάρτηση του να ζητήσει συγγνώμη και η ΟΝΝΕΔ αναγκάστηκε να παραπέμψει το γαλάζιο στέλεχος στο πειθαρχικό της.

Μία ολόκληρη εβδομάδα μετά τις ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΟΔημήτρης Τρούπος και παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, να τον αποπέμψει από τη νεολαία του κόμματος του, καμία ενημέρωση δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας για το τι έγινε τελικά…

Τι αποφάσισε τελικά το πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ; Ο Δημήτρης Τρούπος είναι ακόμη στη θέση του ή έχει παρατηθεί;

Ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα, καθώς η γαλάζια νεολαία τηρεί επιδεικτικά σιγή ιχθύος.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Μετά τον σάλο των φασιστικών δηλώσεων: Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο Δ. Τρούπος

Το χρονικό της υπόθεσης:

Οι αναρτήσεις για τα «πιθήκια» και τις κρεμάλες

«Όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο», έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος. Συνέχιζε δε λέγοντάς μας ότι «υπάρχουν και όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που γράφουν κατά της συγκέντρωσης και δεν σέβονται καν την ιθαγένεια που τους δώσαμε για να ζουν εδώ».

Απείλησούσε μάλιστα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με κρεμάλα στο Σύνταγμα: «Αλεξάκη κάτσε καλά,είσαι επικίνδυνος... η ΕΛΛΑΣ δεν είναι παιχνιδάκι για να κάνεις τα ''ψευτοαριστεροπατριωτικα'' καπρίτσια σου... Οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες κ περιμένουν...».

Μετά τον σάλο που δημιούργησε ο Δ. Τρούπος είχε αναγακστεί να ζητήσει συγγνώμη με την εξής ανάρτηση:

Την αποπομπή του είχε ζητήσει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)