to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:39 | 09.11.2015

Κοινωνία

Συνελήφθη 53χρονη για απόπειρα αρπαγής του τρίχρονου σε σούπερ μάρκετ

Στη σύλληψη 53χρονης Ρομά στη Βάρη Αττικής για απόπειρα αρπαγής κατά συναυτουργία ενός τρίχρονου αγοριού μέσα σε σούπερ μάρκετ της περιοχής το Σάββατο προχώρησε η Αστυνομία.


Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., το περασμένο Σάββατο, γυναίκα πήγε με τον τρίχρονο γιο της σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Βάρης. Όταν μπήκε στο κατάστημα έχασε για λίγο το παιδί, με αποτέλεσμα η αναζητούμενη νεαρή Ρομά, να αρπάξει το παιδάκι από το χέρι και να το αναγκάσει να βγει μαζί της από το κατάστημα.

Τη σκηνή είδε η μητέρα του τρίχρονου, η οποία βγήκε αμέσως από το κατάστημα και πήρε τον γιο της από τη Ρομά, η οποία ισχυρίστηκε ότι μπέρδεψε το ανήλικο με το δικό της παιδί.

Στο περιστατικό παρενέβη η συλληφθείσα, η οποία επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του ανηλίκου και σε τρίτους που είχαν προστρέξει στο σημείο, υπερασπιζόμενη την αναζητούμενη, στην οποία παρέδωσε ένα παιδί που είχε στην αγκαλιά της υποστηρίζοντας ότι είναι δικό της.

Η νεαρή Ρομά, εκμεταλλευόμενη τη σύγχυση που επικράτησε, αποχώρησε από το σημείο και μετά από λίγο έφυγε και η συλληφθείσα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και την 53χρονη, την οποία αναγνώρισε η μητέρα του παιδιού ως συνεργό της αναζητούμενης Ρομά.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή. (Ναυτεμπορική)

------------

Όπως είπε κ. Γιαννόπουλος, αλλά και η συνεργάτης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κονταξή, η απόπειρα απαγωγής έγινε το Σάββατο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

Χωρίς να κάνουν γνωστό αν οι δράστες ήταν ένας ή περισσότερα άτομα και αν η αστυνομία τους εντόπισε, είπαν ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρισκόταν μέσα στο σούπερ - μάρκετ.

«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν» είπε η κ. Κονταξή.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αστυνομία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)