to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:29 | 26.04.2022

Πολιτική

Απόλυτη κάλυψη Μαξίμου στο golden boy της ΔΕΗ για το «ανάκτορο» στην Τζια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άνοιξε ομπρέλα προστασίας στον γαλάζιο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ που κατασκευάζει πολυτελή έπαυλη 759 τ.μ. στην Τζια


Να βάλει τέλος στα επικριτικά δημοσιεύματα επιχείρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφορικά με το θέμα που προέκυψε μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης χτίζει «ανάκτορο 749 τ.μ.» στην Τζια.

«Αν υπάρχουν οποιεσδήποτε καταγγελίες, η χώρα έχει θεσμικά όργανα που διερευνά τέτοιες καταγγελίες», δήλωσε καταρχάς ο κ. Οικονόμου, ο οποίος πρόσφερε πλήρη κάλυψη στον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πως «από εκεί και πέρα ο κ. Στάσσης πολύ πριν γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ είχε μια επαγγελματική πορεία σε σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες με πολύ υψηλές αμοιβές που του επέτρεψαν να δρομολογήσει από πριν γίνει διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ και να υλοποιεί την επένδυση αυτή».

Σφοδρή αντίδραση από την Κουμουνδούρου

Η παραπάνω δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος μέσω του Νάσου Ηλιόπουλου τόνισε μεταξύ άλλων πως ο πρωθυπουργός ήταν εκείνος που διόρισε τον κ. Στάσση στη ΔΕΗ με 360.000 ευρώ τον χρόνο, προκειμένου να κάνει τη «βρώμικη δουλειά».

«Δεν προξενεί καμία εντύπωση πως ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει πλήρως τον εκλεκτό του για τη ΔΕΗ κ. Στάσση για την υπερπολυτελή έπαυλη 759τ.μ. που φτιάχνει στη Τζιά. Αυτός εξάλλου τον διόρισε με 360.000 ευρώ το χρόνο στη ΔΕΗ για να κάνει τη βρώμικη δουλειά της αποκρατικοποίησης. Όσο τα golden boys του κ. Μητσοτάκη ζουν στη χλιδή, τόσο οι πολίτες θα πληρώνουν τα σπασμένα τους στους λογαριασμούς του ρεύματος. Πλησιάζει όμως η ώρα που θα τους στείλουν πίσω το λογαριασμό», είπε ο εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)