to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Αποκάλυψη: Ιδού ποιος είναι ο Αντώνης Σαμαράς!

Βλέποντας την συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μαζικής συσκότισης, συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει πρόσωπο ονόματι Αντώνης Σαμαράς, το οποίο μάλιστα να έδωσε συνέντευξη βάλλοντας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.


 Τεράστια πλάνη γύρω από το πρόσωπο που υπήρξε πρωθυπουργός και βοήθησε τον σημερινό ομόλογό του να γίνει αρχηγός της ΝΔ.

Μύθος ότι εστήθη παίγνιον για την αποτροπή της εκλογής Μεïμαράκη και ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έτρεχε με την μηχανή, προκειμένου να προλάβει να υποβάλει υποψηφιότητα, με ταχύτητα που θύμιζε κόντρες στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο Αντώνης που πήρε αγκαζέ τον Κυρ. Μητσοτάκη μαζί με τον στρατό του θεού εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι ένα απροσδιόριστο πρόσωπο που πολλοί έφθασαν στο σημείο να το συγχέουν με τον, θρυλικό επίσης, πολυδραπέτη από τις φυλακές Κώστα Σαμαρά.

Παρακολουθώντας τα ΜΜΕ, διαπιστώνεις ότι μάλλον ο Αντ. Σαμαράς είναι ένα πρόσωπο με το ψευδώνυμο Κούλογλου, που επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα προκαλώντας τέτοια πολιτική αιματοχυσία, η οποία κυριαρχεί παντού. Παρατηρείς μάλιστα κάπου-κάπου αρθρογράφους να τονίζουν ότι ο Αντ. Σαμαράς μοιάζει με τον Αλέξη Τσίπρα, οπότε εδραιώνεται βεβαιότητα ότι δεν ήταν το πρόσωπο που νομίζαμε και διέπραξε όσα παραπάνω κατέγραψα.

Άλλοι “προοδευτικοί” αρθρογράφοι και βαθυστόχαστοι αναλυτές τονίζουν ότι είναι η τελευταία ευκαιρία να κάνει κάτι το ΚΙΝΑΛ, γιατί αλλοιώς μπορεί να καταλήξει σε αρνητική ψήφο προς την κυβέρνηση και να έχουμε το ατύχημα να ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορείς να φαντασθείς πόσοι δρόμοι υπάρχουν για να οδηγηθείς στην υπεράσπιση του Κυρ. Μητσοτάκη.

Μπροστά στην αποκάλυψη του ποιος είναι πραγματικά ο Αντ. Σαμαράς, ωχριά η δεύτερη αποκάλυψη: ότι δεν υπήρξε πρόσωπο Γιάνης Βαρουφάκης με ένα “ν”, που είχε στόχο να οδηγήσει το 2015 την Ελλάδα στην καταστροφή κλείνοντας τις τράπεζες. Αντιθέτως υπάρχει Γιάννης Βαρουφάκης με δύο “ν” να! (με το συμπάθιο), με τις ιδιότητες του αξιοσέβαστου καθηγητή και του πολιτικού αρχηγού, που στέλνει επιστολές αποκήρυξης της συνεργασίας με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, υπάρχει ένας σοβαρός αντιπρόεδρος της σημερινής κυβέρνησής, που αποκαλύπτει ότι το 2012 υπήρχε σχέδιο για κλείσιμο των τραπεζών προκειμένου “να σωθεί η χώρα”.

Ο κίνδυνος, καθώς όλοι βάλλουν κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να οδηγηθεί ο λαός στο συμπέρασμα ότι ο μόνος τρόπος να φύγει ο Μητσοτάκης είναι να υπερψηφισθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είδα πουθενά να υπογραμμίζεται από τους εμβριθέστατους αρθρογράφους, προφανώς για να ξορκίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΥΓ: Ο Κων. Μπογδάνος θεωρεί ότι οι Γερμανοί δεξιοί θα έπρεπε να πάνε λίγο πιο δεξιά. Δεδομένης της ιστορικής πείρας, ο καθένας καταλαβαίνει τί σημαίνει αυτή η συμβουλή προς τους Γερμανούς δεξιούς, οπότε το πιάσαμε το υπονοούμενο.

* Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)