to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:26 | 18.02.2022

πηγή: Sport-Fm.gr

Αθλητισμός

Αποκαλύφθηκε το νέο μονοθέσιο της Mercedes για τη νέα σεζόν της Formula 1

Πραγματοποιήθηκαν στο Σίλβερστοουν τα αποκαλυπτήρια της νέας Mercedes W13, με την οποία θα τρέξουν στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ.


Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθέσιου ενόψει της νέας σεζόν στη Formula 1, πραγματοποίησε η ομάδα της Mercedes!

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο Σίλβερστοουν, παρουσία τόσο του επικεφαλής της ομάδας, Τότο Βολφ, όσο και των δύο οδηγών, Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ. Το νέο μονοθέσιο είναι ριζικά ανασχεδιασμένο και εναρμονισμένο με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν στη νέα σεζόν της Formula 1, στην οποία η Mercedes θέλει να διατηρήσει τα... σκήπτρα που κατέκτησε πέρσι στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Όσον αφορά τα χρώματα, κυριαρχεί το... παραδοσιακό ασημί, ενώ υπάρχουν οι κλασικές μαύρες και θαλασσί λεπτομέρειες.

«Απ’ όταν ξεκίνησε η δουλειά στη W13, είδα μεγάλο ενθουσιασμό στα μέλη της ομάδα μας, που όμοιό του δεν είχα δει ξανά, λόγω των ευκαιριών που προσφέρουν αυτοί οι νέοι τεχνικοί κανονισμοί. Προς το τέλος της χρονιάς, όταν άρχισε να προχωρά η κατασκευή του μονοθεσίου, ένιωθα το πάθος σε όλο τον οργανισμό, όχι μόνο στην τεχνική ομάδα αλλά γενικά στις βάσεις μας, στο Μπράκλει (σ.σ. όπου κατασκευάζεται το σασί) και Μπρίξγουορθ (σ.σ. όπου κατασκευάζονται οι κινητήρες), όπου όλοι υιοθέτησαν το σκεπτικό “μπορούμε να τα καταφέρουμε”. Τα πήγαμε πολύ καλά στην τελευταία αλλαγή κανονισμών και το πέρασμα στην υβριδική εποχή αλλά κι όταν το 2017 περάσαμε από τα πιο στενά, στα πιο φαρδιά μονοθέσια. Παρότι έχουμε ένα πολύ καλό ρεκόρ αποτελεσμάτων, το μήνυμά μου είναι σαφές: δεν μπορούμε να βασιστούμε στην επιτυχία του παρελθόντος, μπορούμε να βασιστούμε μόνο στους ανθρώπους μας, την κουλτούρα μας, τις δομές μας και τον τρόπο σκέψης μας, ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά το 2022», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τότο Βολφ στο πλαίσιο της παρουσίασης, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Λιούις Χάμιλτον, λέγοντας:

«Ποτέ δεν είπα πως θα φύγω από την ομάδα. Αγαπώ αυτό που κάνω και είναι προνόμιο για εμένα να δουλεύω με ένα τόσο μεγάλο γκρουπ ανθρώπων. Σε κάνουν να νιώθεις ως μέλος μιας οικογένειας, μέλος μιας ομάδας, με την οποία έχετε ένα κοινό στόχο. Δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο συναίσθημα. Το τέλος της προηγούμενης σεζόν ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα και έπρεπε να κάνω λίγο πίσω και να αφοσιωθώ στον εαυτό μου. Είχα γύρω μου την οικογένειά μου και δημιουργήσαμε φοβερές στιγμές. Εν τέλει όμως ήρθε η στιγμή που αποφάσισα πως πρέπει να επιτεθώ και καθώς πλησιάζουμε τη νέα σεζόν να ξεκινήσω τη δουλειά με τον Τζορτζ και τον Τότο», ήταν τα λόγια του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)