to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:44 | 21.03.2015

πηγή: Αυγή

Αθλητισμός

Αποχώρηση από τη Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, δεν παίζει σήμερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τον ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί η φετινή Σούπερ Λίγκ, καθώς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κρητικός σύλλογος, ο ​πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Νίκος Μαχλάς ανακοίνωσε την αποχώρηση των Κρητικών από το πρωτάθλημα, που σημαίνει ότι το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα διεξαχθεί.


«Ο ΟΦΗ ήταν το εύκολο θύμα γιατί ήθελαν κάποιοι να έχουν μια άνετη παραμονή. Είδαμε αποφάσεις, όπως με την ΕΠΟ, να μην βγάζει δελτία σε 20χρονα παιδιά για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα. Η διοίκηση έκανε έναν αγώνα ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και βλέπουμε μια απόφαση δικαστηρίου, που ενώ έχει κερδηθεί για να γίνει το παιχνίδι και έπρεπε να επιστραφούν οι βαθμοί, το μόνο που έκαναν ήταν να γίνει το ματς και να μην επιστρέψουν το παιχνίδι» δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο Μαχλάς.

«Η απόφαση που πήραμε είναι να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Είδαμε διαφορετική αντιμετώπιση (...) Μπορούμε να αποσυρθούμε ελεύθεροι. Η οικογένεια του ΟΦΗ να πάρει μόνη της τις αποφάσεις μας. Να φύγουμε από τη σαπίλα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε πάλι η ομάδα που όλοι θέλουμε και που όλοι χαίρονται και όχι να μας αντιμετωπίζουν σαν να μην πω τι» συνέχισε.

«Τον ΟΦΗ δεν τον ''σκότωσαν'' αλλά ήθελαν να τον διασύρουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η ρήτρα της Nova. Το μόνο που ήθελαν ήταν να μη χάσει η Λίγκα ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και δεν είχαν υπολογίσει ότι αυτό θα τους κοστίσει. Τώρα και καλά ενδιαφέρθηκαν για τον ΟΦΗ. Είναι ντροπή για όλους τους, είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο» ισχυρίστηκε ο παλαίμαχος άσος.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Κρητικούς και θέλουμε να την δούμε ξανά περήφανη. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι, έχουμε κάνει λάθη και εμείς. Όμως μάς διέλυσαν οι καταστάσεις και τα κέντρα αποφάσεων. Για εμένα ήταν προαποφασισμένο. Είδαμε να ενεργοποιούνται ποινές για λίγες ώρες» τόνισε.

Είδαμε νόμους όπως με την προσωρινή διαταγή. Μας υποχρέωσαν να αποσυρθούμε ενώ πέρυσι ο Άρης έπαιζε όλη την χρονιά με την προσωρινή διαταγή. Εκτελούν τις ποινές με το άψε σβήσε. Είναι κρίμα που φεύγει η ομάδα από το πρωτάθλημα αλλά από την άλλη βλέπουμε με ικανοποίηση γιατί αποχωρεί μια ομάδα από ένα άθλιο ποδόσφαιρο» κατέληξε ο Νίκος Μαχλάς.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)