to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:33 | 28.11.2022

Κοινωνία

Αποχαιρετισμός από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυκλάδων στη Βαλεντίνα Γαβριελάτου

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο της συντρόφισσας Βαλεντίνας Γαβριελάτου και αντί στεφάνου καταθέτει στη μνήμη της, χρηματικό ποσό στον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ. Τήνου "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ"


Από νεαρή ηλικία στην Αριστερά, αρχικά στην ΚΝΕ και μετά στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και τον ΣΥΡΙΖΑ, από την Αθήνα και αργότερα, με τον αγαπημένο της Βαγγέλη, από την Τήνο, η Βαλεντίνα πάντα έδινε μάχες. Άλλες φορές νικηφόρες, άλλες όχι. Πάντα έβρισκε τη δύναμη να συνεχίσει, να κινητοποιήσει, να εμπνεύσει, να συμπαρασταθεί, να αρχίσει από την αρχή.

Ελεύθερη επαγγελματίας είτε με δικό της φροντιστήριο είτε με τη δική της επιχείρηση τουριστικών δραστηριοτήτων, μητέρα δύο παιδιών και πάντα ενεργό μέλος της κοινωνίας, η Βαλεντίνα ήταν πάνω από όλα αλληλέγγυα στους συνανθρώπους και πάντα παρούσα στους αγώνες. Συμμετείχε ενεργά στην Κοινωνική Κουζίνα Τήνου, στο κίνημα κατά των ανεμογεννητριών στο νησί, υπήρξε πολύ πετυχημένη άμισθη Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου με έργο αναγνωρισμένο από φίλους και αντιπάλους, ήταν μέχρι χτες ενεργό μέλος του Συλλόγου Φίλων ΚΥ Τήνου, ίδρυσε μαζί με άλλους και συμμετείχε στη Λέσχη Ανάγνωσης του νησιού.

Παράλληλα με αυτά και η πολιτική της δράση μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με διάφορα καθήκοντα και τους τελευταίους μήνες από τη θέση της Συντονίστριας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων. Πάντα με συντροφικότητα, σταθερότητα σε αρχές και ιδέες, διαλλακτικότητα και ευθύτητα, με κουβέντες από καρδιάς και ψύχραιμη σκέψη.

Την αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Θα τη θυμόμαστε πάντα και θα μας λείπει.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 12:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στην Τήνο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο της  συντρόφισσας Βαλεντίνας Γαβριελάτου και αντί στεφάνου καταθέτει στη μνήμη της, χρηματικό ποσό στον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ. Τήνου "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΓΚΟΣ"

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)