to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

0:54 | 04.11.2016

πηγή: Στο Κόκκινο

Αθλητισμός

Αποχαιρετά την Ευρώπη ο ΠΑΟ, ήττα και για ΠΑΟΚ, ένα βήμα πριν την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Αποχαιρετά την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα με 3-0 από την Σταντάρ στη Λεωφόρο. Ήττα και για ΠΑΟΚ στην Τούμπα από την Καραμπάχ, ένα βήμα πριν από την πρόκριση ο Ολυμπιακός στο 1-1 με την Αστάνα.


Σε χειρότερη βραδιά δεν θα μπορούσε να βρεθεί… Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό που παρουσίασε κάκιστη εικόνα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, γνώρισε την βαριά ήττα με 3-0 από την Σταντάρ Λιέγης και ουσιαστικά αποχαιρετά την συνέχεια της διοργάνωσης του Europa League.

Το γκολ του Σισέ στο 61΄ και του Μπελφοντίλ στο 75΄, 93΄ χάρισαν μεγάλη τη νίκη τους Βέλγους, που έφτασαν στους 5 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» με μόλις έναν για να περάσουν θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα». Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι λόγω της αποβολής του Εμποκού με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77΄.

Εάν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 10λεπτο της επανάληψης, που έδειξε κάποια καλά στοιχεία και πίεσε σωστά την άμυνα των Βέλγων, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε κακή εικόνα.  Οι απουσίες του στοίχισαν πάρα πολύ, όπως και η έξοδος του Μάρκους Μπεργκ στο 30΄ (πάρα πολύ δύσκολα θα προλάβει τον Ολυμπιακό), ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ασύνδετος και χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Οι Βέλγοι χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο ήταν πιο συμπαγείς και «χτύπησαν» το «τριφύλλι» εκεί ακριβώς που πονούσε και κατάφεραν να πανηγυρίσουν με 3-0 μέσα στη Λεωφόρο.

Η βαθμολογία:

Άγιαξ 10
Θέλτα 5
Σταντάρ Λιέγης 5
Παναθηναϊκός 1

Στην Τούμπα τα συναισθήματα ήταν ανάλογα μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καραμπάχ. Η ελληνική ομάδα είχε την υπεροχή η οποία, ωστόσο, αποδείχτηκε ανούσια και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ιδιαίτερα αδύναμη αντίπαλό της. Σκόρερ για τους Αζέρους, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μίτσελ, ο οποίος σκόραρε στο 69’, χαρίζοντας μια ιστορική νίκη στην ομάδα του. Μέσα σε αποδοκιμασίες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα της Θεσσαλονίκης που έμεινε στην 3η θέση με 4 βαθμούς.

Η βαθμολογία

1. Φιορεντίνα 10
2. Καραμπάγκ 7 
3. ΠΑΟΚ 4
4. Λίμπερετς 1

Τέλος, ο Ολυμπιακός δικαιούνταν τη νίκη στο Καζακστάν, ειδικά στο β' ημίχρονο, όμως έμεινε στο 1-1 με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Europa League. Ωστόσο, μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επι της Γιουνγκ Μπόις χρειάζεται μόλις έναν βαθμό να προκριθεί στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι, που διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους, προηγήθηκαν στο 8' με τον Ντεσπότοβιτς και οι «ερυθρόλευκοι», που αγωνίστηκαν χωρίς πολλούς βασικούς, ισοφάρισαν στο 30' με τον Σεμπά.

Η βαθμολογία

1.ΑΠΟΕΛ 9
2.Ολυμπιακός 7
3.Γιουνγκ Μπόις 4
4.Αστάνα 2

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)