Ο Δημ. Παπαδημούλης απάντησε στα καλέσματα επιβράβευσης «η αστυνομία έκανε το αυτονόητο. Αυτονόητο για κάθε δημοκράτη και δημοκρατικό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι εχθρός της τρομοκρατίας. Αυτό που δεν είναι αυτονόητο είναι μίζερο και μικρό είναι να προσπαθεί κανείς αυτονόητες και επιβεβλημένες ενέργειες της αστυνομίας να της εμπλέξει στην πολιτική αντιπαράθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην ομιλία του στη Λάρισα ο Αντ. Σαμαράς έκανε ειδική αναφορά στη σύλληψη του Χρ. Ξηρού και υποσχέθηκε, αφού δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα χειροπιαστό στους αγρότες, άριστη αστυνόμευση και ασφάλεια!

Μια μίνιμουμ κίνηση αντιπερισπασμού με τρεις ανακοινώσεις επιχείρησε χθες η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μ. Σπυράκη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εμπλέξει και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, μετά την αποκάλυψη ότι το μόνο πρόγραμμα της Ν.Δ. είναι οι δεσμεύσεις στους δανειστές όπως καταγράφονται στο mail Χαρδούβελη (που θα φέρει στη Βουλή μετά τις εκλογές όπως δήλωσαν στελέχη της Ν.Δ.) στις οποίες περιλαμβάνεται και μείωση στις συντάξεις που προανήγγειλε σαφώς και ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γ. Κύρτσος.