to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:39 | 09.02.2013

Κοινωνία

Απεβίωσε η 20χρονη που είχε χτυπηθεί από περιπολικό στον Κορυδαλλό

Η 20χρονη Πωλίνα Κελεμπεσιώτη χτυπήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από περιπολικό ενώ περπατούσε στο δρόμο. Νοσηλευόταν έκτοτε στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου και εξέπνευσε σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12.




 
Εχασε τη μάχη για τη ζωή η 20χρονη κοπέλα που παρασύρθηκε από περιπολικό (αριθμός πινακίδας Ε.Α. 23542) στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου.
 
Η οικογένεια και οι φίλοι της Πωλίνας Κελεμπεσιώτη, αναζητούσαν μάρτυρες του δυστυχήματος, που, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκάλεσε το περιπολικό όταν παραβίασε το κόκκινο σηματοδότη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο.

Το μήνυμά τους ανέφερε:


Την Παρασκευή 1/2/2013 το μεσημέρι, όπως αναφέρουν τα, δυστυχώς ελάχιστα, δημοσιεύματα, η δική μας Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη στην λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη από διερχόμενο περιπολικό (με αριθμό κυκλοφορίας Ε.Α. 23542 στη Γρηγορίου Λαμπράκη 171 στον Κορυδαλλό) που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Η Πωλίνα πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού. Βλέπετε το άλλο Σάββατο θα είχαν πρεμιέρα.

Δραστήριο μέλος εδώ και πέντε χρόνια το ζωντανό και ταλαντούχο αυτό κορίτσι δίνει την μάχη, με ελάχιστες δυστυχώς πιθανότητες, για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, αλλά και όλοι μας ζητάμε την βοήθεια σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα.

Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει. Ας υπερασπιστεί με αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα.

Σας ευχαριστούμε.

[email protected]

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)